lauantai 11. toukokuuta 2013

Dropsin supersale ja lankavaraston vartija

Viime jouluksi tekemäni peitto meni lahjaksi ja sen jälkeen olen haaveillut meille uutta peittoa. Ehkä kuitenkin vähän paksumpaa kuin Dropsin Delight koska minä tarvitsen paksun peiton. Big Delight olikin sitten oiva valinta. Karnaluks reissulta kannoin ihan kiitettävästi lankaa kotiin eikä Dropsin Supersale osunut taloudellisesti ehkä parhaimpaan aikaan mutta 35% alennus oli pakko käyttää. Ikinä en ollut tuota Big Delightia livenä nähnyt mutta kylläpä on ihanan väristä lankaa! Nyt syyhyttää kovasti aloittaa peitto mutta esikoisen opettajalle tuleva Revontuli huivi on ensin Saatava pois alta. 

Felixistä on muodostumassa oivallinen lankavaraston vartija. Eipä tosin taida paljon hankintoja toppuutella mutta muuten viihtyy hyvin lankanurkkauksessani. Yhteiselo Tuiskun kanssa vielä vähän hakusessa. Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa. Ensimmäisenä päivänä Tuisku oli ihan kauhuissaan, istui ulkona sateessakin, ei juuri syönyt ja syöksyi vain takaovelta saunaan omaan turvapaikkaansa. Eilen kuitenkin innostui leikkimään kanssani lempileikkejään, söi, kävi hiekkalaatikolla ( ja ulkona kukkapenkissä) ja olipaljon enemmän näkösällä. Seurailee kovasti Felixin touhuja mutta sähähtää aina jos pentu eksyy liian lähelle. Felix, kaikkien kaveri vaihtaa onneksi vain suuntaa ja jatkaa omia touhujaan. Selkeästi on Kummallakin on vapaa pääsy kaikkialle joten ehkä noista vielä kaverit tulee. Ei varmaankaan pitäisi lukea netistä tässäkään asiassa mitään koska olen löytänyt vain huonoja kokemuksia...



2 kommenttia:

  1. Voi kun suloinen kisu <3 Ja ihania lankoja olet löytänyt

    VastaaPoista
  2. Lovely pile of yarns. And that Felix is one sweet kitten! I understand Tuisku's hissing. When Sanzo came to us, Misse hissed like Sanzo would've been some terrible monster that is going to attack. But Misse got used to Sanzo after all. It just took some time.

    VastaaPoista