lauantai 11. toukokuuta 2013

Dropsin supersale ja lankavaraston vartija

Viime jouluksi tekemäni peitto meni lahjaksi ja sen jälkeen olen haaveillut meille uutta peittoa. Ehkä kuitenkin vähän paksumpaa kuin Dropsin Delight koska minä tarvitsen paksun peiton. Big Delight olikin sitten oiva valinta. Karnaluks reissulta kannoin ihan kiitettävästi lankaa kotiin eikä Dropsin Supersale osunut taloudellisesti ehkä parhaimpaan aikaan mutta 35% alennus oli pakko käyttää. Ikinä en ollut tuota Big Delightia livenä nähnyt mutta kylläpä on ihanan väristä lankaa! Nyt syyhyttää kovasti aloittaa peitto mutta esikoisen opettajalle tuleva Revontuli huivi on ensin Saatava pois alta. 

Felixistä on muodostumassa oivallinen lankavaraston vartija. Eipä tosin taida paljon hankintoja toppuutella mutta muuten viihtyy hyvin lankanurkkauksessani. Yhteiselo Tuiskun kanssa vielä vähän hakusessa. Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa. Ensimmäisenä päivänä Tuisku oli ihan kauhuissaan, istui ulkona sateessakin, ei juuri syönyt ja syöksyi vain takaovelta saunaan omaan turvapaikkaansa. Eilen kuitenkin innostui leikkimään kanssani lempileikkejään, söi, kävi hiekkalaatikolla ( ja ulkona kukkapenkissä) ja olipaljon enemmän näkösällä. Seurailee kovasti Felixin touhuja mutta sähähtää aina jos pentu eksyy liian lähelle. Felix, kaikkien kaveri vaihtaa onneksi vain suuntaa ja jatkaa omia touhujaan. Selkeästi on Kummallakin on vapaa pääsy kaikkialle joten ehkä noista vielä kaverit tulee. Ei varmaankaan pitäisi lukea netistä tässäkään asiassa mitään koska olen löytänyt vain huonoja kokemuksia...2 kommenttia:

 1. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista
 2. Voi kun suloinen kisu <3 Ja ihania lankoja olet löytänyt

  VastaaPoista