perjantai 6. joulukuuta 2013

Voi käsi

Kyllä on neulomiset jääneet viime viikkoina vähälle. Peukalo äityi niin kipeäksi että päätin käväistä lääkärissä. Tohtori määräsi käden käyttökiellon ja särkylääkekuurin. Lepo auttoi mutta ei parantanut kokonaan. Särkylääkekuuri jäi syömättä vatsataudin takia. Neulomista olen kuitenkin välttänyt eiliseen asti jolloin päätin että käsi saa nyt vain kestää vähän neulomista jotta yläpääkin pysyy kunnossa :) toivottavasti tuo käsi vähitellen toipuisi jotta voisi neuloa taas normaalisti. 

 Nämä kämmekkäät neuloin viime kertaisessa neuletapaamisessa. Oli puikot, pieni jämäkerä 7 veljestä ja ajatus Rinsessamallista. Ihan en ulkoa mallia muistanut mutta innoissani sitä neuletovereille opetin. Seuraavana päivänä kuulin ettei Rinsessa ihan opettamallani tavalla mennyt joten näistä tuli nyt Rinssit sitten :) ihan kiva kuvio näinkin tuli ja kunhan ehdin niin kokeilen vielä vähän muokata tätä. Joskus virheistäkin voi oppia ;) 

Näiden jälkeen iski sitten neuletauko. Tytär kadotti piponsa ja oli pitkään pelkän syyspipon varassa. Äiti havahtui yhtenä aamuna pakkaslukemiin ja totesi että uusi pipo on saatava. Tytär toivoi samanlaista kuin entinen mutta eri väreillä. Tällainen siitä sitten tuli. Mallikuviossa on otettu mallia Novitan talvi 2012 lehdessä olleesta mallista mutta muuten omin sävellyksin. Lankana tässäkin Novitan 7 veljestä. Ja kuten jo etukäteen arvelin, löytyi vanha pipo samana päivänä kun uusi valmistui... 
 Surkea kuva mutta olkoot. Ei iltahämärässä oikein kuvia enää saa otettua. 

Tänään sain vielä yhden projektin valmiiksi. Olen käden takia joutunut muokkaamaan joululahjasuunnitelmia joten jäljellä on vain yksi puoliksi neulottu sukka! Ommeltavia juttuja olisi toki jäljellä kunhan viitsisi kaivaa ompelukoneen esille. Ehkä huomenna :) ompelukoneen kaivoin jo yhtenä iltana kyllä esille ja surautin "muutaman" tiskirätin. 
 Kyllä näillä pöytiä pyyhkii jonkin aikaa ja ehkä muutaman voi pistää joulupaketteihinkin. 

Nyt tunnelmallista itsenäisyyspäivää kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Kivat prinssi-kämmekkäät ja lämpöisen näköinen pipo! Toivottavasti kätesi kestää jo neulomista. Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa Sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kämmekkäät ja pipo on varmasti lämmin. Pikaista paranemista, niin pääset neulomaan:)

  VastaaPoista
 3. Kauniit Rinssit ja kivasti keksitty mallin nimi :). Kadoksissa oleva tavara tapaa löytyä kun hankkii uuden, nyt on sitten tyttärellä kaksi kivaa pipoa. Peukutan, että saisit pian peukalosi kuntoon!

  VastaaPoista
 4. Hienot kämmekkäät joka tapauksessa, oli mallin nimi nyt sitten mikä tahansa. Ihana pipo myös. Hyvä, että on nyt tyttärelläsi 2 pipoa. Kohta on taas toinen kateissa. Ja mikä kasa tiskirättejä. Noistahan käärii paketin, jos toisenkin.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 5. Nätit noi kämmekkäät on. Toivottavasti käpälä nyt paranee pikaisesti. Sinulta saamani peittotilkut lähtivätkin muuten jo pikana maailmalle ;) Kiitos vielä!

  VastaaPoista
 6. Nätit kämmekkäät!
  Toivottavasti kätesi paranee pian. Yritä nyt ottaa iisisti. Ja toivottavasti se vatsatauti rauhoittuu vielä.
  Kiva kun pipo sitten lopulta löytyi.

  VastaaPoista