sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Helteen sekoittama pää

Tällaista saattaa syntyä kun helle iskee toukokuussa. Iskee inspiraatio tehdä jotain ihan muuta. 
 Sain lahjaksi ihanan kaulakoru& korvakorusetin ja sitä ihastellessani tajusin että se on itsetehty. No sitten aivot raksuttivat että tämän täytyy nyt olla sitä cernit/fimomassaa josta en ole koskaan innostunut. No nytpä innostuin ja sopivasti Fimo oli naapurikaupungissa tarjouksessa eilen joten heti aamusta ostamaan. Tämä on siitä ihanaa että tätä voi muovailla lasten kanssa ja suurin osa napeista onkin esikoisen tekemiä. Pallerot ovat minun ja salaperäiset möykyt kuopuksen. Olipas hauskaa ja rentouttavaa leikkiä muovailuvahalla. Nyt oli vain kiire saada valmista joten vain pieni osa ideoista ehti toteutukseen. Tällaisia meidän ensimmäisistä koruista sitten tuli. 
 Tykkään kovasti tuosta minun tuplanauhakaulakorusta ja helppoa oli kuin mikä! Palloista en yrittänytkään tehdä samankokoisia koska minusta näissä saa käsityö näkyä. 
 Ja voittepa olla varmoja että näitä tulee vielä lisää :) onneksi kauppa oli tänään kiinni, muuten olisimme ajanee varmasti hamstraamaan kaikkia värejä ja niitähän riittää! Kaikkeen sitä hurahtaakin...

8 kommenttia:

 1. Kauniita koruja olette tehneet. Tuo on kyllä vaarallista, kun johonkin hurahtaa (nimimerkillä kokemusta) mutta toisaalta, sitä pitää tehdä, mikä tuntuu milloinkin kivalta.

  VastaaPoista
 2. Kauniita ja näistä tulikin mileeni, että on kaapissa piilossa edelleenkin miulla massaa. Täytyykin kaivaa esille ja tehä lasten kanssa. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa ihana jos näitä massoja olisi piilossa kaapissa, me kulutimme kerralla kaiken joten täytyy hakea piakkoin lisää.

   Poista
 3. Mukavallapa tavalla helle päätäsi sekoitti ;). Kiva hurahdus, kun tuloksena syntyy noin kauniita koruja yhdessä lasten kanssa tehden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä koruissa parasta on se lasten kanssa yhdessä tehty. Liian usein saavat muovailla vaan keskenään mutta tähän muovailuun heittäytyy äitikin mielellään mukaan!

   Poista
 4. Oi kuinka kivoja helmilöisiä!
  Olipa kiva kun jätit blogiini kommentin, niin osasin löytää tänne. Nyt lähden seikkailemaan blogiisi, ja lisään sen heti omalle lukulistalleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastavierailusta! On ihana löytää välillä uusia kiehtovia blogeja luettavaksi.

   Poista