sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Nauhat ja rätit

Tikuttaessaan kahta paria polvisukkia ohuesta sukkalangasta, tarvitsee välillä jotain nopeasti valmistuvaa välityötä. Päätin siis kokeilla jotain uutta...
 Tuli tehtyä kasa avainnauhoja turvalukoilla ja ihanilla nauhoilla. Kaikenlaisia ideoita sitä nettikauppojen ihmemaasta löytyykin! Helppoja ja nopeita tehdä, eipä näistä muuta. 

 Tuttinauhojakin voi tehdä itse! Kuinkahan monta tuttinauhaa minun lapsillani olisi ollut jos olisin tiennyt että näitä voi ommella itse...veikkaan aika monta :) kivoja ja persoonallisia. 


Kestotiskirätit ovat minun suosikkejani jo pitkältä ajalta. Nyt olen löytänyt nämä ihanat joustofroteekuosit. Kestäviä ja pestäviä, ihan parhaita!

Näistä aloitellaan taas bloggausta. Elämä jatkuu, kaikkine väreineen. Jostain syystä mielessä kovasti raitasukat harmaaseen yhdistettynä. Ehkä ne ovat tällä kertaa kaipauksen värit.

2 kommenttia:

  1. Ahkerana olet taas ollut, vaikka kuinka olisivat nopeita toteuttaa. Välillä ovat värit tummempia, välillä kirkkaampia. Täällä kuitenkin mennä porskutetaan =) Hyvää tätä viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kylläpä kommentointi on tänään vaikeaa. Kaksi yritystä lennähti avaruuteen.
    Tällä kertaa totean vain, että onpas kauniita nauhoja :-D

    VastaaPoista