maanantai 7. joulukuuta 2015

Elämäni miehille

Mieheni harvoin pyytää minua neulomaan itselleen mitään, villasukkia on kuulemma ihan riittävästi jo. Tästä syystä olinkin iloisesti yllättynyt kun hän toivoi minun neulovan sormikkaat! Tottakai ja samantien jonon kärkeen. Lankaakin löytyi kotoa vaikka minkälaista ja päädyin neulomaan tummanharmaata Nallea. Kummallista että lanka jonka olen ostanut pussilankana ilman mitään ajatusta mitä siitä tehdä tulee joskus tarpeeseen. 

Sormikkaita en ole vähään aikaan tehnyt mutta kyllä ne muistuivat mieleen. Nallesta saikin ihan hyvät sormikkaat vaikka muistelin että tulee kovin paksut. Olen ehkä neulonut edelliset liian paksuilla puikoilla. Näissä 52s. Ja 3 puikot. Lyhyet puikot olisivat olleet tarpeen mutta niitä minulla ei ollut, taitaa olla vain 2,5mm 15cm puikot kotona. Lankaa kului muistaakseni 56g.

Saaja oli näihin kovin tyytyväinen ja niin olen minäkin. Ilolla sitä neuloo sellaista jota toinen oikeasti toivoo.

Tummasta on kyllä todella vaikea saada kuvaa tässä hämäryydessä. Minä kaipaisin kyllä jo lunta.

Sille toiselle elämäni miehelle, isälleni, neuloin synttärilahjaksi pipon. Kumpikaan miehistä ei paljon neuleita pyytele mutta piposta on joskus ollut puhetta ja lanka ja väri on ollut pitkään mielessä. Neulon vain niin vähän pipoja että silmukkamäärät ovat aina hakusessa. Tiiqin Rakkaudella sinun pipossa on ihan täydelliset silmukkamäärät ja kavennukset joten ilman sydänkuviota saa sillä ohjeella miehellekin pipon. 
Lankana tässä oli ensin harmaa Dropsin Delight mutta se ei riittänytkään koko pipoon joten neuloin Delightilla ja Novitan Pikkusiskolla kaksinkertaisen pipon. Tällä sain tuon delightin loppumaan varastostani. 

Nämä olivat oikein mukavia ja erilaisia töitä. Nyt joulukuussa olen pakertanut Missä Neuloimme Kerran blogin jänälankavillasukkajoulukalenterin parissa, tosin omin sovelluksin ja Lentävän Lapasen mysteerilapasen parissa. Elämme jännittäviä aikoja :)
 

1 kommentti: