perjantai 1. heinäkuuta 2016

Lomalla on aikaa

Sitä tietää viettävänsä ruuhkavuosia kun lomalle jäädessään ensimmäisellä viikolla mielessä alkaa vilahdella neuleita ja ompeluksia joita haluaisi toteuttaa. Koko kevät on menty yhtä haipakkaa ihan normiarjessa ja sattuipa keväälle vielä muutto uuteen kotiinkin. Aika vähissä alkoivat energiat olla ennen lomaa jonka tosin huomaa vasta nyt kun muutaman päivän on saanut lomailla. On ihana huomata ehtivänsä neulomaan lapsikokoisen sukan päivässä tai ehtivänsä laittamaan ompelupöydän muuton jälkeen kuntoon ja päästä ompelemaan. On ihana ehtiä. Myös niitä omia juttuja. 

Olen minä koko ajan jotain neulonut mutta aika hiljalleen valmistuvat. Muutossa varauduin siihen että ompelupöydälle ei ole uudessa kodissa tilaa mutta yllätyksekseni sain isomman pöydän ja sopivan tilan olohuoneen nurkasta. 
Tour de sock 2016 on myös käynnissä ja innolla siihen osallistuin. Tour vaatii vain oman postauksen joten siitä lisää myöhemmin. Tänä iltana käynnistyy neljäs etappi ja ennakkotiedot kertovat että helmisukkaa tullaan neulomaan. 3. Etapin sukat olivat aika työläät eikä lanka ollut niihin paras mahdollinen joten tällä hetkellä poden hieman kisaväsymystä. Tour de sock kesä nimittäin tarkoittaa minun kohdallani etten ehdi muuta kesän aikana neulomaan kuin kisasukkia ja nyt kun arki tuntuu kovin kiireiseltä muutenkin niin ei neulomisesta ja valmistuvista töistäkään tule koettua niin suurta iloa. Samoin nuo sänkyjen alla ja kaapeissa lymyilevät lankalaatikot pysyvät ennallaan kun niihin ei ehdi uppoutua. Ensi vuonna on ehkä paras pysytellä vain taustajoukoissa kun kisavietti ja joukkueessa olo vaatii tietynlaisen panostuksen.
No juu, saattaahan se olla että seuraavat sukat syntyvät sukkelasti viikonlopun aikana niin jää aikaa tehdä muuta sitten ensi viikolla. Onhan silloinkin loma :)

2 kommenttia:

  1. Mä osallistun touriin sillein osallistumatta. Ei ressaa, mut ei oo myöskään ollenkaan yhtä jännää. Neuloskelen raportoimatta omaan tahtiini etapin aikana tai jälkijunassa kuten nytkin kolmossukkaa. Työnteko haittaa liikaa neulomista! Mut saapahan kivoja ohjeita.

    VastaaPoista