tiistai 20. syyskuuta 2011

Väliaikatietoja...

Pieni postaus ilman kuvatuksia tai valmistuneita töitä. Mutta ei hätää, kuvia tulee ihan pian! ;) Viime päivät ovat kuluneet muuttaessa, raivatessa, siivotessa ja järjestellessä. Ei sen suuremmin kuitenkaan kuin että vaihdoimme lastenhuoneen ja "master bedroomin" päittäin. Mutta kyllä siinäkin oli aikamoinen homma! Huh huh. Mutta hienoa tuli vaikka itse sanonkin. Lapset saivat ihanan huoneen jossa on molemmille oma soppi eikä meidänkään makuuhuoneesta tullut niin ahdas kuin mitä mittanauha väitti suunnitellessa. Meillä tosin on vielä "söpöt" vaaleanpunaiset seinät jotka "hieman" pistävät silmään mutta voisihan ne tulkita vaikka romantiikaksi ;)

Tänään sain ommeltua lastenhuoneeseen uudet verhot. Ikean taattua väriloistoa :) Otin niistä kuvankin mutta kuvasta tuli niin hassu että jääkööt näyttämättä...verhot olivatkin päivän to-do homma. Päätin pitää tänään siivoustaukoa kun olo alkoi olla jo aika puhki, ja kaivellessani kaikenlaisia nurkkia ja vaatekaappeja alkoi nenää jo niin kovasti kutittaa ja niiskuttaa. Joten antaa pölyn vähän laskeutua :) Joku huonepölyallergia varmaan. Johtuisiko liikasiivouksesta? :)

Puikotkin ovat suihkineet aina silloin tällöin. Tunika alkaa olla kohta valmis. Itseasiassa saattaapi valmistua jo tänään koska siinä on enää jäljellä vain vähän virkkaushommia. Ja nyt vähän oma kehu haisee mutta kyllä tulee hieno! Tai mistäpä minä tiedän vaikka teistä se olisi ihan kummajainen ;) mutta minä tykkään!

Tiskirättejäkin valmistuu...syystä että ne kuuluvat erääseen lastenhoitohommaan:) Aikoinaan esikoinen nukahti pyöritellen nukuttajan sormuksia. Mukavaa pienen hetken, mutta vuosi tolkulla iltaisin yksikätisenä istuen alkoi tapa tuntua jo vähän tylsältä ja lupasinkin, että jos toisen lapsen joskus saan niin nukuttamisen hoidan jotenkin toisin. No kappas vain huomasin eräänä päivänä istuvani jälleen iltaisin yksikätisenä toinen käsi pinnasängyn pinnojen välissä...Eihän tämän näin pitänyt mennä! Kaksi iltaa sitten päätin että nyt loppuu. Otin kutimet nojatuoliin mukaan ja aloin neulomaan tiskirättiä. Pikkuneiti kokeili aina välillä, että jos vähän itkaisisi niin josko käsi palautuisi paikalleen, mutta juuri kun olin luovuttamassa ja palaamassa vanhoihin rutiineihin alkoi kuulua tuhinaa sängystä ja jippii! Erävoitto mammalle! Nyt onkin kaksi iltaa mennyt mukavasti. Lapset nukahtavat sänkyihinsä ja minä saan puoli tuntia enemmän neulomisaikaa!

Tällainen höpinä-löpinä postaus tänään. Nyt pitäisi saada tunika valmistumaan jotta pääsisi aloittamaan jotain uutta. Tarkoituksena oli neuloa pinaattitunika seuraavaksi valmiiksi mutta löysin tänään kaupasta Neuleita naisille- lehden ja siellä oli juuri sellainen villatakki jonka mallia olen etsinyt. Joten nyt syyhyttää päästä aloittamaan :)

1 kommentti:

  1. You may have to re - paint your new master bedroom. Changing the wall paper is bigger thing. I know. I've done that sometimes. I did not attach the new wall paper, Dad took care of that, but I helped to remove the old wall paper.

    VastaaPoista