lauantai 7. huhtikuuta 2012

Varresta varpaisiin ja takaisin

Perussukkaa kahdella tavalla. Ensin valmistuivat Novita Nallen uudesta kukkaketo Kirsikkapuu langasta sukat. Neuloin ne kärjestä aloittaen ja vaikka kokemus jo kertoi että kantapää pitää aloittaa kun mittaa on 18cm niin tuli kuitenkin neulottua sentti liikaa ja lopputuloksena liian isot sukat minulle :( Noh, menkööt ne siihen "lahjavarastoon" jota joskus haikailen kun nopeasti pitäisi jollekin löytää lahjaksi jotain pientä. Nämä ovat tehty ihan perussukkina 56s. ja tiimalasikantapäällä. Kirsikkapuusukkiin kului 90g.

Toiset sukat ovat samaa Nallen kukkaketoa mutta Krassia nimeltään. Ne on neulottu varresta aloittaen, samalla tiimalasikantapäällä kuin edellisetkin. Tällä kertaa mitta osui oikeaan ja näistä tuli sopivat minun jalkaani. Ehkä menevät kuitenkin odottamaan syksyä kun tuntuu että ohuet villasukat tekevät tuloaan näin kevään korvalla. Krassisukkiin kului 80g lankaa joten jotain pientä siitä voisi vielä saada aikaan.

Edellisessä postauksessa ollut neuleliivi löysi siis uuden omistajan. Ihanaa! Kiitos kaikille kommenteista! Olen ollut taas niin kiireinen etten ole oikein ehtinyt vastailemaan enkä kommentoimaan teidän ihania blogejanne mutta lukemassa olen kuitenkin käynyt ahkerasti.

Nyt on puikoilla pääsiäisruuhka. On kämmekkäät, huopahattu (!), vintturahuivi ja tulossa vielä ainakin yksi KUKKAro. Samoin kävin pitkästä aikaa kurkkimassa Ravelryssa ja sinnehän voisi uppoutua vaikka kuinka pitkäksi aikaa...:)

Hyvää pääsiäistä kaikille!

3 kommenttia:

 1. Oi tuo kirsikkapuu kukkaketohan on tosi kivan väristä. Minullakin on yleensä kärjestä aloitetuissa sukissa se ongelma, että aloitan kantapään liian myöhään. Eilen sitten aloitin tuota pelätessä kantapään liian aikaisin, joten purkaa piti taas.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa pääsiäistä! Käypä poimimassa tunnustus blogistani. :)

  VastaaPoista
 3. Lankakeiju: Kiitos. Minä mittasin pohjan pituuden valmiista sukista ja siten saan kyllä kantapään osumaan yleensä oikeaan kohtaan mutta näköjään mittanauhan käyttökin voi välillä olla liian vaikeaa ;) Toivottavasti sinun sukkasi onnistuivat!

  Drucilla: Kiitos samoin! ja kiitos tunnustuksesta, täytyypä heti käydä kurkkaamassa.

  VastaaPoista