lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kirjoneuleliivi


Muoks! Neuleliivi löysi uuden ihanan kodin jossa sitä toivottavasti käytetään paljon :) Kiitos kaikille kommenteista.

Niin...sain eilen valmiiksi tämän kirjoneuleliivin Novitan kevät 2012 lehdestä. Ihan kaunis tästä tuli ja kiva, mutta jotenkin ei vain sovi minulle :( Lämminkin tämä varmasti olisi mutta joskus vain neuleen valmistuttua huomaa ettei se ole sitä mitä odotti. Lankana tässä on 7veljeksen purppura Raitalanka, vanha kirkas vihreä, oranssi ja ruskea. Koko on XS mutta minä olen normaalisti kokoa S/36. Novitan mitat ovat melko reiluja. Napit ovat Veicon puunapit. Joten jos joku tällaista kaipaa niin tarjouksen voi laittaa sähköpostiini lankahiirulainen@gmail.com
Toivon että tämä neuleliivi löytäisi jostain kodin jossa siitä tykättäisiin eikä joutuisi minun vaatekaapin kätköihin unholaan.

Muuten on elämässä tapahtunut yhtä ja toista... Joskus on vaikea ymmärtää kaikkia elämän tarkoituksia mutta jatkettava on ja iloittava pienistäkin asioista. Puikot kilkattaa ja Poppeliin tuli tehtyä 750g lohtulankatilaus viikolla joten sitä odotellessa. Olen kyllä ansainnut jokaisen gramman lohtua tuosta määrästä!

Tänään on ollut kaunis aurinkoinen päivä eikä sitä lumipyryä mitä alkuviikosta lupailtiin. Kävimme koko perheen voimin geokätköilemässä ja oli kyllä ihanaa samoilla koko perheen kesken rauhallisissa metsissä.

Krista laittoi minulle tunnustuksen. Kiitos siitä kovasti! Palaan siihen kun jaksan ajatella niitä 7 faktaa :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Oikein kaunis liivi. Harmi vaan ei ole minun kokoa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis liivi, harmi ettei ollutkaan sellainen kuin mitä odotit. Jospa liivi löytäisi vielä omistajan, ei ole minun kokoa.

  VastaaPoista
 3. Liivistä tuli kaunis, harmi ettet itse tykkää. Ja isompi harmi, että olen ihan eri kokoa. Muutoin olisin saattanutkin ostaa sen itselleni.

  VastaaPoista
 4. Kauniin ja isotöisen liivin olet tehnyt, harmi ettet pidä siitä. Joskus on käynyt itsellekkin samanlailla, että työ ei miellytä ja silloin on iskenyt sitten purkoosi. Aurinkoisia kevät päiviä sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 5. Verkligen en vacker väst, hoppas den får en lycklig ägare!
  Om det alls "tröstar" dig, så slutade mitt vårmösseprojekt med att jag mitt i allt upptäckte att jag stickat "hela baletten" i kors: det var därför jag rätade till mina rundstickor häromdan (inte visste jag i förhand att man skulle räta till dom innan man börjar...).
  Jag var tvungen att sluta med det och tyckte väldigt synd om mej själv under ett halvt dygn (fastän det blev en ganska snygg tubkrage), och började sedan fortsätta med ett babyfiltsprojekt som jag satte undan när jag började med mössan. What goes around, comes around, så att säga. Det här projektet klarar jag, mössan får vänta. :D

  Glad väntan på påsken!

  -Eva-Maria S.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis liivi, harmi ettei ollut itsellesi mieluinen. Minulle kelpaisi kyllä muuten, mutta koko on liian pieni =(

  VastaaPoista
 7. Hei vain, liivi on kyllä ihastuttava! Oikein raikkaat nuo tehosteraidat!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Liivi on kyllä minustakin kaunis mutta toivottavasti sopii paremmin uudelle omistajalleen! :)

  Eva: Det värsta är när man stickat en hel del och märker att det har tvin på :( Lusten slutar nog tvärt. Hoppas du får ny inspiration till mössan senare :) Hurdan babyfilt håller du på med?

  VastaaPoista
 9. Jag stickar den av Novitas Pretty Baby. Det är mitt eget mönster, men själva inspirationen till en babyfilt kom från garnets banderoll, när jag märkte (i affären) att det finns instruktioner till en babyfilt på banderollens baksida och naturligtvis var jag helt tvungen att köpa några nystan för det. :)

  Mössan får vänta ett tag, speciellt nu när vintern håller på att ta slut. Jag tänker nog börja med den så småningom, men kanske lite närmare hösten i alla fall. :)

  - Eva-Maria S

  VastaaPoista
 10. Pidän kovasti liivin väreistä, oikein nami:)

  VastaaPoista
 11. Kiitos kommentistasi Zelda!

  Eva: Man skall ju ha några arbeten alltid i knutarna som väntar på ny inspiration ;)

  VastaaPoista