keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Lämmittävä paketti

Tuskinpa kukaan muu kuin neulootikko innostuu näin kovasti tällaisesta paketista. 
 Painoa 2kg ja oli se suurin paketti lähikaupan pakettihyllyllä. Ulkona edelleen +30 ja vähitellen alkaa pinnaa kiristämään..juu tykkään kesästä, auringosta ja lämmöstä mutta siinä vaiheessa ku mittari näyttää ulkona +45 ja sisällä +32 alan kaipaamaan viilennystä. Myönnän harkinneeni jo kylppärin lattialla makoilua koska ilman lattialämmitystä se on mukavn viileä. En kuitenkaan heittäytynyt kylppärin lattialle vaan istuin ulkona jalat kylmävesisaavissa jalkakylvyssä. Viilensi sekin :) kummallista tämä helteestä ei saa valittaa-näkemys. Miksei saa? Jos helteestä tulee kurja olo eikä kotona ole huippuilmastointia (ja autostakin se hajosi juuri helteiden alkaessa) niin miksei sitä saa kertoa vaan pitää hymyillä auringon kanssa kilpaa. 

No juu, en ole helleihminen, se tuli nyt selvitettyä ja sitten paketin sisältöön. Tarkkasilmäiset tunnistavat varmasti jo paketin pakkaustavasta mitä tilasin.
 Lankaa tietty ja Novitalta. Suuret kiitokset sinnepäin nopeasta toimituksesta! Maanantai-iltana tilasin ja tänään ovat jo hypisteltävänä. Lähinnä tuossa kasassa on lankoja jotka puuttuvat tekeillä olevista neuleista. Tuo maitosuklaa sekä Nallessa että 7 veljeksessä houkuttelee kovasti ja Nallea ostinkin perjantaina ilmestyvässä Novitassa olevaan villatakkiin. Sitten siinä onkin Puro Batikia tyttären paitaan ja Nalle Taikaa virkattuun mekkoon jota toivottvasti jossain vaiheessa jatkan. 
7 veikka syklaami on vaan niin ihanan väristä ja mustaa ja valkoista tarvitsee aina. Siinäpä ne, kyllä noita taas jonkun aikaa neuloo (kunhan sen verran viilenee että voi neuloa...) 

Tätä tulin vaan kertomaan, eipä mulla muuta.

8 kommenttia:

 1. Ei tätä kuumuutta tahdo enää kestää, mutta koskaan ei ole liian kuuma, etteikö villalankoja voisi hypistellä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä. Aamuhetki paras hetki kun lämpötila alle 25 :)

   Poista
 2. Lankapaketti hivelee silmiä helteestä huolimatta. En helle ihminen minäkään mutta tänään aamupäivällä uhmasin hellettä ja pyöräilin kaupunkiin, mihinkäs muuallekaan, lankakauppaan. Mukaan lähti pari kerää sukkalankaa, ei vissiin ollut entiä tarpeeksi;)
  Edellisen postauksen kommenteissasi tuumailit mikä olisi mustan lisäksi hyvä raitalanka. Itse käytin joskus harmaata, itsessään hieman ankeakin väri mutta toimii raidoissa jaa niitäkin löytyy paljon eri sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, harmaata löytyykin kotoa reilusti. Kaupassa käynti on siitä hauskaa että maitotiskillä saattaa tulla jopa vilu ;) lankakaupassa tosin hellekin taitaa unohtua.

   Poista
 3. Tuollaisia paketteja on kyllä mukava saada, oli keli mikä hyvänsä. Töissä on kivaa kun pysyttelee ilmastoidussa toimistossa, mutta verstaan puolelle mentäessä on vedettävä paksu työtakki niskaan, halleissa lämpötila on sama kuin ulkona, ja shortsit sekä hameet on tietenkin kielletty. Tarkenee!

  VastaaPoista
 4. Ai hitsi mikä paketti! Toi ruskea hyppäsi heti mun silmille. Miks mulla on vaan 3 kerää jotain ikivanhaa ruskeaa 7veikkaa, jotka löysin lähes kuolleesta lankakaupasta. Enempää siellä ei ollut. Tahdon ruskeaa, se on kiva kaveri kaikille muille väreille!
  Tuu meille viilentymään. Sisällä on mukavat 22-23 astetta, ulos ei halua mennä koiratkaan, kun siellä on liian kuuma.

  VastaaPoista
 5. Mieltä lämmittävä paketti.
  Aiemman postauksen sukissa on ihanan värit!

  VastaaPoista