maanantai 6. huhtikuuta 2015

Loppusaldo

Näistä pääsiäisvapaista on kaksi uutta vaatetta minulle ja yksi kuopukselle. Kankaat ja projektit eivät lopu mutta kyllä tämä vähän ompeluhinkua helpotti. Nyt voi taas palata arkitöiden kimppuun huomenna. 
Tänään valmistui tämä Ottobre 2/2015 Optic flowers. Kangas on syksyllä tilatusta Pehemiän possupussista. Tätä oli n. 1,2 m ja monesti olen miettinyt mitä tästä syntyisi. Mietintä aika tulee usein tarpeeseen ja nähtyäni tämän mallin lehdessä tiesin heti että tätä se kangas on odotellut. Olettekos huomanneet saman ilmiön lankojen kanssa? Ensin ei tiedä mitä tekisi ja yhtäkkiä visio on hyvinkin kirkas? Kangas riitti hyvin ja mietiskelin josko vyötärökaitaleen olisi tehnyt yksivärisestä jotta se erottuisi paremmin mutta oli niin kiire ompelemaan eikä kotoa löytynyt pinkki ollut sopivan sävyistä niin näillä mennään. Ihan kiva tästä kyllä tuli ja selätin samalla taskukammon. Nämähän oli helpot!

Jo aiemmin mainitsemani Siiri ja Myyry paitakin tuli jo pesusta niin nyt siitä saa kuvankin. 
 Hauska kangas. Ennen näitä ötökkäkankaita katsellessani ajattelin ettei ole minun juttuni mutta söpöjähän nämä on :)  ihan kelpo paita. Minä olisin laittanut tähän mustat resorit mutta onneksi kysyin kuopukselta mielipidettä sillä metsäänhän se olisi mennyt. Hyvä näin. Näiden ompeluiden jälkeen otin puikot käteen ja sukkaa pukkaa, niistä lisää ensi kerralla.

4 kommenttia:

 1. Sä oot kyllä taitava ompelija! Ihania vaatteita!! Nappikukkatunikakin aivan huippu!

  VastaaPoista
 2. Olet taitava! Tosi kaunis tunika, ja ihania kankaita!

  VastaaPoista
 3. Ihana Siiri ja Myyry! Muhun niin vetoaa juuri tällaiset kankaat. Vielä kun osais/jaksais opetella tuon ompelun. Tämä sinunkin tunikasi on niin kiva.

  VastaaPoista
 4. Kyllä. Tiedän tunteen. Ensin jokin lanka odottaa kauan, ja sitten yhtäkkiä tulee Idea. Ja jos oikein hyvin käy, on lanka jo valmiina ja saa iskeä kyntensä projektiin, joka haluaa puikoille Ihan Heti.

  VastaaPoista