keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Syrämmellä

 Kangasvaraston pienentäminen jatkuu. Tähän tunikaan kului aikaa alle tunti! Kaavat ovat vanhat tutut Ottobre 5/2013 ja malli sen verran monta kertaa ommeltu ettei ompelujärjestyksiä tarvitse paljon miettiä. Senku surauttaa menemään. Päälle pukiessani huomasin että kangasta olisi kannattanut vähän enemmän katsella jotta olisi saanut suurimman osan sydämistä menemään oikein päin mutta sitä on turha surra siinä vaiheessa kun paita on jo valmis. Jotenkin tuo kuviointi hämää niin paljon että minä luuluin sydämien olevan puolet oikein päin ja puolet väärinpäin...no haitanneeko tuo mittään...

Olen haaveillut omista tuotemerkeistä joita ommella vaatteisiin. Netissä on monia paikkoja joista tilata mutta teksti ei ole vielä ihan selkeänä mielessä (en osaa päättää) ja ihan ilmaisiakaan eivät merkit ole joten lappujen täytyy olla mieluisia kun ne lopulta tilaan. Lapputarpeeseen löysin kuitenkin paikalliselta kirppikseltä kiekon nauhaa jossa erilaisia kuvioita ja teksti hand made. Ensimmäinen pääsi tähän tunikaan kokeiluksi ja kivahan tuollainen lappunen on. 
 Tuohon voisi jonkun oman logon kangastussilla piirtää kunhan vain löytyy se ohutkärkinen kangastussi kotoa...

Näillä mennään aprillipäivän viettoon. Kissarouva Tuiskulla on tänään 14 v synttärit. Mahtaakohan tuon ikäinen kissanainen haluta vielä juhlia?


3 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen tunika! Jos et olisi maininnut noista sydämistä niin en olisi huomannut mitään, piti vähän aikaa zoomailla että mikä siinä on oikein väärinpäin...
  Edellisen postauksen lakupipa on tosi nami!

  VastaaPoista
 2. Oih, hyvää synttäripäivää miirulle!
  Mä en tajunnut ensin myöskään tuota sydänhömmaa, miten niin väärinpäin... Selkishän se kun tarpeeksi tiirasi :-D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tjorven ja Miunmaun. Tunikan virhe taitaa olla luokkaa "kun itse tiedät niin näet" koska kukaan muukaan ei ole huomannut :)

  VastaaPoista