lauantai 2. tammikuuta 2016

Lankainventaario

Vuodenvaihteessa tulee aina hinku tehdä lankainventaario. Tänä vjonna päätin kuitenkin inventoida rennolla otteella. Lankaa on sen verran kuitenkin ettei pienillä heitoilla ole merkitystä. En myöskään laskenut edesmenneen mummoni vanhoja lankoja mukaan. Saattaahan olla etten tee niistä mitään. Silittelen vain keskeneräisiä sukanvarsia ja muistelen.

Lankaa on n. 13kg. Sen verran kaikennäköistä ja väristä ettei kauppaan tarvitse ihan heti lähteä. Tosin suurin osa langoista on vajaita keriä joten hyviä jämälankaideoita otetaan vastaan.

Samalla tuli kurkattua keskeneräisten laatikkoon. Heitin ronskisti pois sellaisia äherryksiä joista ei koskaan tule valmista. Laatikon tyhjennyttyä herra Laadunvalvoja kävi vielä tarkistamassa laatikon. Tyhjää oli.

Nyt ei ole yhtäkään keskeneräistä jäljellä. Hassu olo. Tuntuu että kyllä jossain on pakko olla jokin keskeneräinen :)

Ja nyt en osaa päättää mitä sitten tekisin! Viime vuoden viimeiset valmistuneet ovat vielä esittelemättä. Niitä siis piakkoin.

2 kommenttia:

  1. Aika lailla olet lankaa kuluttanut! Wau. Toi keskeneräisyys on jännä juttu. Näitä blogeja seuratessani on tullut ilmi että aika monellakin on enemmänkin keskeneräsisiä töitä, joita sitten jatketaan sopivana ajankohtana. Itse en millään pysty siihen. Pakko saada vanha alta pois ennen kuin aloitan uutta. Nyt kyllä on välipalatyö menossa eli pöllölapaset ison ohuesta langasta tekemäni neuleen ohella. Pikkusen kyllä ahistaa kun on kaksi keskeneräistä:-D

    VastaaPoista