keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Huovutettu ylläri

 Tänään pääsee tämä ihmetys pesukoneeseen eikä lopputuloksesta ole mitään tietoa. Tällä kummajaisella on mittaa n. 55cm x 60cm. Toiveena on että tästä laukun saisi aikaiseksi ja KYHiin tämä on ilmoitettu huovutetuksi laukuksi mutta illalla selviää tuleeko tästä laukku vai jotain aivan muuta. Lankana on jotain tuntematonta virolaista villaa ja tällä hetkellä lankaa on kulunut vajaa kaksi kerää. Päätin tehdä kantohihnan/kahvat vasta huovutuksen jälkeen kun tiedän mitä tästä tulee :) Tämä on KYH 4# eikä todellakaan vielä valmis...

Nämä miesten sukat roikkuvat oikeasti autossa etupenkin niskatuessa kiinni mutta kuva jäi kääntämättä joten roikkuvat nyt näin;) Lankana 7 veljeksen metsänvihreä joka on muuten todella ihana väri! ja menekki 130g. En uskaltanut tehdä täyspitkiä varsia koska edelliskerralla lanka loppui kesken ja nämä sukat valmistuivat puolessa välissä suomea matkalla kyläpaikkaan ja olisi ollut noloa antaa tuliaisiksi vain puolitoista sukkaa... Tästä metsänvihreästä langasta kuullaan vielä syksyn mittaan ;) idea jo muhimassa...


Pienellä parin päivän lomareissulla tuli siis perheen kanssa käytyä ja mukavaa oli. Kotiinkin oli kyllä ihana palata ja tämä päivä onkin mennyt huokaillessa kuinka kivaa kotona oikeastaan on! Borta bra men hemma bäst!

3 kommenttia:

  1. Näpsäkät perussukat - niitä tarvitaan aina ja aina vain. Kulutus on kovaa:) Tsemppiä, jotta huovutukset sujuvat kuten on toiveena.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Zelda kommentistasi ja että olet liittynyt lukijakseni! Huovutus onnistui ihan mukavasti ja siitä piakkoin kuvaa ja tarinointia:)

    VastaaPoista
  3. Nice socks! Glad you could knit them like that.

    VastaaPoista