lauantai 23. heinäkuuta 2011

Väriä elämään!

Tämä päivitys onkin täynnä sateenkaaren värejä..ja talven tuntua :) Kumpaakaan näistä valmistuneista ei ihan nyt heinäkuun helteillä tee mieli käyttää mutta kyllä sitä tarvetta syksymmällä sitten taas tulee.

Ensimmäisenä esittelyssä KYH 4#. Huovutettu laukku jostakin tuntemattomasta vironvillasta. Lankaa tähän kului tasan 200g. Laukku on neulottu 6 pyöröillä 180s. Laukun alkuperäinen koko ennen huovutusta oli n.55cm x 60cm ja kahden pesukonereissun jälkeen (40asteessa) kokoa on 35cm x 30cm. Hihnassa 20s. ja mittaa n.120cm ennen huovutusta. Hihna kävi vain kerran pyörimässä pesukoneessa koska mittaa ei kovinkaan paljon tarvinnut saada pois. Vuorina tässä jotain punaista hamekangasta laatikon pohjalta ja kiinnitysnappi Veicon ihana kukkanappi ja lenkkinä 7 veljeksen metsänvihreää joka on virkattu 6 koukulla kaksinkertaisella langalla vain riittävän pitkä pätkä. Silmukkamäärät ja mitat itselle muistiksi jos vaikka innostuu huovuttamaan lisää laukkuja. Tämä virolainen villalanka huopui n. 30%. Laskin neuloessa huopumisvaraa 50% ja sen takia laukku oli ensin vähän turhan iso.

Tästä laukusta tuli kyllä minulle kovin mieluinen. Ilman Kesäyön hullutuksia olisi jäänyt kyllä tekemättä. Tuo sateenkaarenvärinen villakin pyöri laatikossa pitkän aikaa enkä oikein innostunut tekemään siitä mitään mutta tähän se sopi todella hyvin. Vähän syksymmällä tälle laukulle on varmasti käyttöä, nyt juuri helteessä huovutettu laukku tuntuu jokseenkin kummalta :)

Lisää sateenkaarenvärejä tarjoaa KYH 24# eli sateenkaarilapaset. Mummoni on tehnyt tällä mallilla lapasia vaikka kuinka paljon ja halusin itsekin oppia tämän. Todella helppo mallikuvio ja raitalanka teki lapasista aika hauskat, vai mitä? Lankoina 7veljeksen luonnonvalkoinen ja sateenkaari raitalanka. Yhteensä lankaa kului 70g.

Lopuksi kuva posteljoonin tuomasta paketista. Osallistuin Neulomon kevyeen kesävaihtoon josta sain Rikulta ja hänen äidiltään Yuna81:lta tällaisen ihanan paketin. Kaksi kerää Muskat puuvillalankaa, teepusseja, eteerisen öljyn, patalapun ja kool-aid väriä (lemppariani!) ja tietysti kauniin kortin. Kiitos paljon!

Itse lähetin paketin Kirstille ja unohdin tietenkin ottaa siitä kuvan ennen lähetystä. Paketti sisälsi kaksi kerää vaaleansinistä Novitan Luxus Cottonia, jugurttirusinoita, pienen KUKKAron afrikkalaisella kukkakuviolla, siivouskeiju tiskirätin ja kortin. Tämä oli ensimmäinen vaihto johon osallistuin eikä varmasti jää viimeiseksi, sen verran mukava oli pakettia odottaa! :) Piti jopa vähän vakoilla postinkantajaa pensaan takaa että mahtuuko paketti postilaatikkoon vai pitääkö minun juosta se noutamaan ennenkuin posteljooni vie sen takaisin postiin ja joudun odottamaan seuraavaan päivään. :)

Kuusi KYHiä vielä kesken ja viikko aikaa, saas nähdä kuin käy:)

6 kommenttia:

 1. Hienot lapaset ja laukku! Täytyypä pistää ohje korvan taakse. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno laukku ja ihanat lapaset:)
  Kivan paketinkin olet saanut, minä vielä omaani odottelen:)
  Tsemmpiä KYHin loppu rutistukseen!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat lapaset! <3 Ja pirteä laukku!

  VastaaPoista
 4. Ihanan värikäs laukku ja nuo lapaset ovat myös hienot:)Aurinkoista viikkoa! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista Drucilla, Lila, Roina ja Näpertelijä! Tykkään näistä töistä itsekin sen verran että täytyy kokeilla myöhemmin eri väriyhdistelmiä. Tuo vironvillan huovutuskin poiki uusia ideoita joista lisää joskus myöhemmin...:)

  VastaaPoista