perjantai 8. heinäkuuta 2011

Kesä ja kärpäset.

Helle hellii, tänään on jopa minulle ihan miellyttävä ilma. Pilvinen taivas nimittäin ;) Lämpöä on siitä huolimatta 27. Kärpäset tuntuvat tykkäävän läppärin näytöstä, tai sitten niitä kiinnostaa minun kirjoittelut?:) Mokoman uteliaita ja tänä kesänä tosi röyhkeitäkin. Istahtavat nenälle jos vain haluavat tai pyrkivät lautaselle yhteiselle aterialle. Höh.

Muutakin asiaa toki oli kuin kärpästen sielunelämä. On meinaan jotain valmistakin. Tosin en kyllä ole edelleenkään miinuksella kun kasvatettua varastoa tarpeellisilla kerillä :)
Pari kerää Novitan Luxus Cottonia (kun halavalla sai:)) Viisi kerää Puron luumupuuta joista muotoutuu jossain vaiheessa Lanesplitter hame (ainakin aion yrittää) ja muutama kerä Kiertin ekolankaa kun pistäydyttiin paikan päälle ja tarjolla oli noin IHANIA värejä! Jospa kokeilisi neuloa lattiarättejä vaihteeksi. Luxus Cottonista tiskirättejä tai keittiöpyyhkeitä, saas nähdä. Reppanaisen blogissa näin kyllä kivan tiskikukan samasta langasta, josko sellaista kokeilisi...

Ja onhan sitä tullut kyhäiltyäkin...Tässä KYH 6# Kellohelmainen tunika. Ohje Novitan kevät 2010 ja lankana Puro Batik. Lankaa kului 310g kokoon XS. Tuli tosi mieleinen vaikka lehden kuvassa näytti "roikkuvan" mallin päällä tästä langasta tehty. Tästä tuli minun lemppari ja heti piti laittaa päälle kun sai valmiiksi. Ei ehkä paras vaate tulikuumaan autoon kyläilymatkalle mutta nätti oli :)



Kesäsukkaset Dropsin Fabel langasta. Langan menekki 50g. Malli ihan omaa ja kävikin ekaa kertaa niin että kun sukat ovat molemmat valmiit, huomasin toisen varren olevan kaksi kerrosta toista lyhyempi ja sen kyllä huomasi. Tuli sitten poimittua silmukat varresta ja pidennettyä vartta tarpeellisen verran. Ei tullut kovin kaunista jälkeä mutta kelpaavat omiksi sukkasiksi. Fabel on kyllä ihana lanka kun ei koskaan tiedä miten nuo raidat menevät :) Näissä menivät kyllä melkein samalla tavalla molemmissa sukissa!Nämä olivat KYH 20#


Lopuksi vielä mansikkakakkua ja kahvia! Olkaapas hyvät!:)

9 kommenttia:

  1. Kaunis tunika ja istuvan näköinen. Sukatkin on hienot ja kyllähän tuo kakku maistuisi :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja lankoja, ihana tunika ja söpöt sukkaset :)

    VastaaPoista
  3. Juu Fabel on ihanaa, eikä sen raitojen tarvitsekaan aina täsmätä. Hieno tunika, mulla on samainen parhaillaan puikoilla Luxus cottonista. :)

    VastaaPoista
  4. Ihana tunika, sukat on myös kivat. Ja hyvän näköistä kakkua.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista Simpura, Drucilla, Lankakeiju ja Roina! Minä en ole edes yrittänyt saada Fabelin raitoja kulkemaan samalla tavalla. Novitan raitalangoissa se on vielä ihan mahdollistakin. Tunikasta tykkään itsekin, vaikka siinä parissa kohtaa virhe langassa (valkoiset kohdat) mutta koosta tuli minulle juuri sopiva:)

    VastaaPoista
  6. Oi, kuinka kauniit sukat, niin ihanat värit,kauniit ovat vaikkei raidat täsmäisisikään, tunikakin on nätti:) Leppoisan letkeää kesää! T: Näpertelijä

    VastaaPoista
  7. Kiitos:) Ihana kukkaro kera herkkujen saapui tänään!
    Mukavaa viikkoa sinulle:)

    VastaaPoista
  8. Mukavaa Lila että kukkaro ja herkut olivat mieluisia! Olikin ensimmäinen tekemäni valkoinen kukkaro:)

    Kiitos Näpertelijä kommentistasi. Ovat tosiaan mukavan pirtsakat kesäsukkaset vaikka itse sanonkin!:)

    VastaaPoista