tiistai 16. elokuuta 2011

Hameenhelmoja ja arkea

 Arki muuttui eilen kertaheitolla kun esikko aloitti eskarin. Kotiäiti etsi sunnuntai-iltana herätyskelloa jota ei ole tarvinnut melkein 1,5 vuoteen. Toistaiseksi olen kyllä herännyt reilusti ennen herätyskelloa aamuisin, olisikohan jotain jännitystä vielä ilmassa?:) Ihan mukavaa kyllä että esikolla toimintaa ja kavereita aamupäivisin. Kuopus tosin etsiskeli kotona koko eilisen aamupäivän siskoaan. Kulki siskon valokuva kädessä pitkin poikin ja vasta kun raahasi yöpaidan siskon sängystä olohuoneeseen, älysin että taitaa olla vähän ikävä...Onneksi on tuo kissa-mau seurana vielä :)

Lanesplitter hame valmistui eilen Novitan Purosta (Luumupuu). Lankaa kului 215g ja ohje oli todella helppo! Lanesplitterin ohje löytyy täältä http://www.knitty.com/ISSUEff10/PATTlanesplitter.php
Takana saumakohdassa nuo värit menivät turhan näkyvästi eri tavalla mutta huomasin vasta valmiissa työssä enkä jaksanut alkaa purkaa koska muuten hame on ihana. Eipä sitä itse takapuoltaan näe ;)

Tätä hametta katselin jo viime keväänä kun näin pari valmista neulomossa ja tästä tuli heti "pakko-tehdä" juttu. Puro oli vain sen verran lämmintä ja paksua lankaa että piti säästää syksyyn. Olikin elokuun ensimmäinen valmistunut työ. Aika hiljaista on ollut ja tekeleet sen verran suuritöisiä etteivät ihan heti valmistu.

Nyt puikoilla yllätystä pienelle ihmiselle joten siitä ei sen kummempia juttuja vielä :)

7 kommenttia:

  1. Kauniin värikäs hame:) Leppoista syksyä! T:Näpertelijä

    VastaaPoista
  2. Kiitos teille kaikille kommenteista! Ne ilostuttavat aina:) Hame on ihana, tykkään kovasti mutta ei ehkä mikään helteisen sään hamonen...joten syysviileyttä vielä odotellen.

    VastaaPoista
  3. Nice skirt! I am sure you can wear it now, that winter has come (I'm writing "from the future" so to speak).

    VastaaPoista