lauantai 8. lokakuuta 2011

Lankahamsterikohtaus ja sen seuraukset

Niin...tämä viikko muodostui varsinaiseksi lankahamsterikohtaukseksi. Meille tuntuu muuttavan lankaa milloin mistäkin ja juu ideat löytyy kaikkiin mutta entä se aika toteutukseen? Löysin Novitan syksy 2010 lehdestä ihanan Jambo neuletakin ja kuten tiedätte olen kokeillut vaikka minkälaista mallia ja lankaa neuletakkiin mutta ei ole löytynyt sopivaa (750g valkoista 7veikkaa jo valmiiksi ostettunakin) niin tuo Jambotakki iski heti. Onpa ihana syksyksi paksu villatakki jota voi käyttää takin asemesta! Jamboa ei oikein tuntunut kaupoista enää löytyvän mutta Anttilan keskusvaraston tyhjennysmyynnistä oli sopivasti kampanjalankana punaista Jamboa! Sitä siis heti ostamaan ja samalla myös 10 neulepuikot. En ole ikinä neulonut mitään noin paksuilla puikoilla ja jotenkin se tuntuikin alussa ettei tämä nyt ole mitään "oikeaa" neulomista mutta kyllä se nyt jo sujuu :) Tässä saavutukseni tähän asti. N. 15cm jäljellä takakappaletta. Nopeastihan tuo kyllä edistyy mutta syksykin alkaa jo olla sen verran viileä että ehdinköhän saada käyttöön asti vai meneekö ensi kevääseen...

Sukkia yritän samaan aikaan neuloa. Tällä hetkellä tuntuu että parittomia syntyy mutta valmiiksi asti ei paria tule...Eilen tuli postissa Novitan talvilehti sekä Sukkalehti. Sukkalehdessä oli paljon ihania sukkamalleja ja onneksi noita novitan sukkalankoja on kotona vaikka kuinka ja paljon. Tuosta lehdestä aion ainakin tehdä sukkia ja minusta oli ihana kun lehdessä oli esitelty erilaisia kantapäitä ja kiilakavennuksia. Onkin jo alkanut tuo perinteinen vahvistettu kantapää tuntumaan tylsältä ja sen takia olen nyt harjoitellut tiimalasikantapäätä.
Muuten ei Novitan talvilehdestä löytynyt mitään pakko tehdä heti juttua mutta eipä haittaa kun suunnitelmia on muutenkin jo jonoksi asti.

Jotain on muuten päätynyt valmiiksikin asti. Annis Tico Ticosta ja kasa tiskirättejä Kiertin ekolangasta.Tuo Kiertin ekolanka on minusta parasta tiskirättilankaa mutta on harmi ettei sitä saa enää värillisenä. Onneksi sitäkin tuli hamstrattua varastoon kun kuulin että se loppuu. Annis on aina yhtä haastava pingottaa ja näköjään ei onnistunut tälläkään kertaa mutta ei voi mitään.

Että näin. Tänään listasin joululahja-ajatuksiani. Tarkoituksena oli että olisin tehnyt itse suurimman osan lahjoista tänä vuonna mutta listan tekemisellä sain kehitettyä aikamoisen stressin itselleni että ehkä on paras olla vähän armeliaampi ja tehdä ne tärkeimmät ja loput jos ehtii. Tunnetusti aika on lyhyt eikä joulunalusviikot yhtään vähemmän stressaavia jos puikot kilisevät yömyöhään. Sitä kuuluisaa omaa aikaa kun tuskin on ennen joulua saatavilla kovinkaan paljon lisää elleivät tunnit vuorokaudessa jotenkin kummasti lisäänny...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti