tiistai 4. lokakuuta 2011

Tuotekehitystä ja ufoilua

KUKKAroita on tullut väkerrettyä jos jonkinlaisia mutta niissä on ollut yksi ongelma...niihin ei mahdu vähänkään isompi kännykkä. Simpukkamallinen mahtuisi kyllä mutta sellaista ei kaikilla ole. Sain pyynnön kehittää KUKKAro suorakulmaisella kehyksellä jotta nämä nykyajan suurimmatkin puhelimet mahtuisivat mukaan. Pitkään mietittyäni että mitenhän tuohon nyt saisi sitten suoran reunan oli lähdettävä vain kokeilemaan. Täysin tyytyväinen en tähän versioon ole mutta saaja oli tyytyväinen. Ehkä tämä tarvitsee vielä vähän kehittelyä tai sitten vai aikaa jotta silmä tottuu. Mitä mieltä olette?

Pinaattitunika eteni viikonvaihteessa helman lisäyksiin asti mutta sitten olisi pitänyt keriä lisää lankaa ja sovittaessani tekelettä ensimmäistä kertaa huomasin että taitaa tulla minulle liian iso :( vaikeahan sitä on nähdä noin puolivalmiista mutta into karisi taas vähän ja olenkin sen jälkeen neulonut sukkia...päätin opetella tuon tiimalasikantapään nyt kunnolla ja kokeilla myös perinteistä kantapäätä jossa nostetaan joka toinen ja neulotaan joka toinen nurin. Minulla on tapana neuloa silmukat oikein. Näin tällaisen kantapään eräässä sukassa ja pitäähän sitä kokeilla :) Olettekos muuten muut huomanneet että jos jollain on villasukat jalassa niin heti niitä pitää olla kurkkimassa josko niissä on jotain uutta ideaa? vai olenko minä vain höpsähtänyt villasukkiin ja uusiin malleihin?

Eilen tuli kaivettua pahasti ufoutunut vauvanpeitto korista. Aloitin virkkaamaan peitto Novitan kesä 2010 lehdestä kuopukselle vaunupeitoksi kun häntä vielä odotin. Into loppui jossain vaiheessa vai olisiko se ollut aika? mutta joka tapauksessa peitosta tuli ufotus.Eilen sitten katselin että vaunupeittoa ei enää tarvitse, pinnasänkyyn ei enää kannata peitettä tehdä ja oikeasti minä en tykkää tuosta Novitan marjaretki mustikasta yhtään. Joten siitä tuli nukelle peitto. Paloja 48 ja lankaa kului yhteensä 155g. Sainpas pois kuljeksimasta ja nuket saivat uuden peiton. Lankoina oli Novitan Nalle marjaretki puolukka ja mustikka sekä luonnonvalkoinen, koukkuna 3½. Sinänsä malli oli kyllä hauska virkata ja nopeasti muistui mieleen kun virkkasin eilen ne huimat 4 palaa jotka olivat jääneet puuttumaan :)

Että näin, lisää ensi kerralla. Silloin kuvaa ainakin valmistuneesta Anniksesta ja ehkä niitä sukkiakin...

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja olet taas tehnyt :)
    Juu, se latistaa kummasti jos neuleesta on tulossa väärän kokoinen...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Lila. Pinaattitunika sai väistyä kivempien juttujen tieltä mutta kyllä minä sen vielä valmiiksi jossain vaiheessa saan. Olin vain ajatellut pukeutua siihen ensiviikolla mutta on tällä hetkellä mallia napapaita joten en taida sittenkään...

    VastaaPoista