keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kyjy11: mansikkasatoa

Kyjy11 valmistui eilen. Kool-Aid värjäämästäni Nallesta kuopukselle sukat ja lapaset. Kyllä tästä langasta jotenkin mansikat tulevat mieleen vaikka matkan varrella tuli todettua että en minä oikein tykkää tällaisesta "colori" langasta. Mutta perussukkaa ja lapasta tarvitaan varmasti syksyn tullen :) lankaa näihin kului 80g joten vähän vielä jäi johonkin projektiin. 
Eiköhän sekin nöttönen vielä paikkansa löydä. 
Kyjyaloitukset ovat hyvällä mallilla. 13 aloitettu ja valmiitakin on syntynyt. Ihan varma en ole valmistuneiden määrästä kun en ole tänne vielä listaa saanut aikaiseksi. Sekin selvinnee kyllä aikanaan. Se mikä on vähän huolestuttavaa on tämä:
Kirjoneuletta pukkaa jos jonkinlaisessa muodossa. Eilen aloitin Novitan sukkalehdestä villit kirjoneulesukat (kyjy13) ja jo aiemmin Novitan joululehdessä olleet kirjoneulelapaset(kyjy9). Lapasia ajattelin ensin itselleni mutta värit eivät kyllä ole ihan minua vaikka kauniit ovatkin. Menevät siis tyttärelle vaikka taitavat olla vähän reilut.

Noita kirjoneulesukkia katselin jo sukkalehden ilmestyessä mutta ajattelin etten osaa tuollaisia tehdä. Kokeileminen osoittaa ettei se mahdoton tehtävä olekaan. Näistä on tosin tulossa aika retrot joten ei ihan minua nekään mutta ehkä niitä tulee käytettyä jos tuollaisen työn jaksaa vääntää. Jos tekisin toiset niin valitsisin varmasti kaikki punasävyiset langat varastostani. Mukavasti näihin kyllä saa käytettyä jämäkeriä ja melkein kaikki värit löytyivätkin laatikostani! Vain harmaata minulla ei ollut ollenkaan!

Kummasti sitä listalle vaan pukkaa sukkaaja lapasta eikä yhtään niitä paitoja joita siellä piti olla. Ehkä nekin pitäisi pistää kohta puikoille koska niitä kyllä tarvitsisin syksyllä...

5 kommenttia:

 1. Mansikaiset neuleet ovat somat. Värjätyt langat ovat joskus yllätys lopputulokseltaan.
  Kirjoneuleet ovat mielenkiintoisia. Itselläni on kesken Totoro lapaset ja kun uppoudun niitä neulomaan niin aika menee hurjan nopeasti. Siksi vältänkin niiden neulomista ellei ole vähintään tuntia kerrallaan aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihant mansikkaiset olet tehnyt.
  Nostan hattua, kun olet aloittanut kirjoneuleita...!!!

  Käsityöintoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Minusta nuo mansikkaiset näyttävät kivalta, vaikka itsekään en ihan kaikista pätkävärjätyistä tykkää. Ja kirjoneuleetkin näyttävät olevan niin hyvällä mallilla, että sinulla ei taida KyJystä huolta olla. Samaa en voi sanoa...

  VastaaPoista
 4. Härliga arbeten! Jordgubbsstickningarna är riktigt läckra, tycker dom skulle passa fint ihop med mörka färger, tex. mörkgrönt, -blått, -brunt eller -grått. =)

  - Eva-Maria S.

  VastaaPoista
 5. Nice socks! Nice mittens! I am sure you'll tame them. And I liked those yarns you had dyed in the earlier post. You have skills!

  VastaaPoista