maanantai 15. heinäkuuta 2013

Uusi villitys

Aina silloin tällöin iskee inspiraatio. Joskus isompi ja joskus taas pienempi. Olemme jonkun aikas poteneet tiskirättipuutosta kun neulotut ovat alkaneet näyttää jo melko väsyneiltä eikä niitä ollut tarpeeksi kun 60 asteen pyykinpesua joutuu välillä vähän odottelemaan. Minä tykkään vaihtaa tiskirättiä melko usein vaikka ne eivätkään ala haisemaan kuten kaupalliset kaverinsa. 

Minulla on ollut yksi bambukankaasta ommltu rätti jonka sain viime jouluna lahjaksi. Se oli erilainen kuin neulotut mutta hyvä sekin. Ja siitä se ajatus sitten taas karkasi. Kyllähän näitä pystyy itsekin tekemään. Netissä surffaillen löysin Royalkestot sivuston jossa myytiin Myllymuksujen kuviollisia bambukankaita. Samasta paikasta sitten myös bambufroteeta. Toimitus oli kesäaikanakin nopeaa ja sujuvaa ja kankaita sai tilata 10cm mitalla kun joissakin paikoissa minimitilaus on 50cm. 

Ja sitten saumuri laulamaan. Sen verran innoissani olin että tul vähän vinoa sinne ja tänne mutta eipä se käyttöä haittaa. Ne suorat voi antaa lahjaksi ;) samoin 20x20cm on ehkä vähän pieni vaikka ostorätin koko sellainen olikin josta siis mallimittoja otin. 
Käyttökokemuksena nämä kuivuvat supernopeaan ja ovat muutenkin pirteitä. Taustapuoli on valkoista bambufroteeta vaikka siitä ei nyt kuvaa olekaan. Näitä tuli tehtyä vino pino mutta se pino on kyllä huvennut jo pieneksi pinoksi kun itselle piti tietenkin saada jokaista väriä ja sitten näitä on tullut vietyä tuliaisiksi kesäreissuilla ja ovatpa ystävätkin halunneet omiin keittiöihin piristämään. Käsitöitä parhaimmillaan! Kunhan tilipäivä joskus koittaa niin pistän kyllä uutta kangastilausta vetämään. Bambufrotee loppui mutta kuoseja olisi vielä jäljellä. Ja uudet ideat jo surraavat...lattiarättejäkin meillä tarvittaisiin...:)

6 kommenttia:

 1. Kivoja! Taidan tehdä minäkin. :)

  VastaaPoista
 2. No on sulla "mopo" karannu käsistä :)Hienoja rättejä.
  Kyllä löytyisi käyttöä meilläkin siivous välineille, vielä kun inspiraation saisi puunaamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti se inspiraatio löytyy ku on hienot välineet :) pistäpä mulle sun osoite sähköpostiin jos kaipaat tiskirättiä :)

   Poista
  2. Mistäs löydän sinun sähköposti osoitteen? Koitin etsiskellä mutta en löytänyt. Omani on löytyy blogistani.

   Poista
  3. Höh. Enpä tiedä mihin olen sen piilottanut. Minä siis pistän sulle postia.:)

   Poista
 3. Nyt ei ole siivousräteistä pulaa:) Pitäisi ommella itsellekin.

  VastaaPoista