keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Arvonta suoritettu!

Ja tällä kertaa onni suosi DRUCILLAA! Paljon Onnea! Laitatko yhteystietosi vaikka Neulomon kautta yv:nä niin laitan pakettia tulemaan. Olipa hauska lukea erilaisia ludiveeto versioita. Luulen ettei sitä yhtä ja oikeaa ole olemassakaan vaan joukko erilaisia yhdistelmiä. Hauska kuitenkin että niin moni oli sanan kuullut kun minusta tuntuu ettei kukaan koskaan tiedä mitä ihmettä minä oikein syön! :) Meidän ludiveeto koostuu maidosta, suolasta ja uudesta sipulista varsineen tai ruohosipulista. Ja kun kuumien uusien perunoiden päälle laittaa vielä köntin voita niin tulee se voisula siinä mukana ;) Ja on hyvää! Nuo teidän versiot kuulostivat kyllä kaikki niin hyviltä että taidan kokeilla niitäkin joskus :)

Onnea vielä Drucillalle ja muillekin kiitos osallistumisesta! Seuraava postaus tulossa kunhan vähän ehtii pyyhkimään hikeä otsalta tässä helteessä, kumma miten aina jo toisena hellepäivänä peräkkäin alan odottelemaan sadekuuroja ja katselemaan sade-ennusteita. Eipä taida vielä olla sateita tulossa joten nautitaan sitten auringosta :) Vuorossa onkin sitten valmistuneita töitä ja pieniä lankaostoja ja ehkäpä jotain muutakin väkerrystä...

7 kommenttia:

 1. Ihan uusi sana mulle tuo ludiveeto-missä päin suomea sitä käytetään? ja pyysit kertomaan Neulomossa, että musta vai valkoinen....sanotaan tällä kertaa musta...(laku on mustaa, siks..:-))

  VastaaPoista
 2. Ohhoh! Jopas nyt onni potkii. :D Laitanpa Neulomon kautta yv:n tulemaan.

  VastaaPoista
 3. Mitä sä kuumasta puhut... Täällä lahden seudulla säätieteilijät kyllä ovat erehtyneet; antoivat hellevaroituksen tälle päivälle,mutta toistaiseksi ei näytä siltä. Taivas on ihan pilvessä ja ihanan vilpoista ulkona.
  Vastaus neulomossa olleeseen kysymykseen:musta

  T:muru

  VastaaPoista
 4. musta ja hyvää kesää t näkkäri

  VastaaPoista
 5. valkoinen, vaikken ihan tarkalleen pysynytkään mukana, mistä on kysymys.

  VastaaPoista
 6. Valkoinen. Hyvää kesää sinulle!

  VastaaPoista
 7. Vielä arvontaan jos ehdin kun noi minuutit on kortilla nyt. Valkoinen kuin vasta vatkattu kerma mansikoiden päällä.

  VastaaPoista