tiistai 14. kesäkuuta 2011

KYH 2011

Osallistuin ensimmäiseen tempaukseeni kesäkuun alussa eli Kesäyön hullutuksiin. Tarkoituksena on aloittaa 25 uutta työtä 1.6-25.6 välisenä aikana ja saattaa ne loppuun heinäkuun loppuun mennessä. Alussa oli hauska aloittaa joka päivä uusi juttu mutta nyt pari viikkoa myöhemmin alkaa jo jatkuva uuden työn aloittaminen kyllästyttää. Varsinkin kun mikään ei tunnu valmistuvan... Pari isompaa projektia kuten vironvillainen revontuli ja kellohelmainen tunika Puro Batikista vaatisivat enemmän aikaa itselleen kuin mitä ovat saaneet. Mutta katsellaan, onhan näitä koko heinäkuu aikaa väsäillä loppuun ;)

Ja tässä ne tulevat :
1# Vaaleanpunainen tiskirätti Kiertin ekolangasta (valmis)
2# Unisukat Drops Delightista  
3# Lierihattu Kiertin ekolangasta (valmis)
4# Huovutettu laukku vironvillasta (olisikohan kannattanut tehdä mallitilkku kerrankin...)
5# Pitsisukat Novitan Nallesta
6# Kellohelmainen tunika Novitan Puro Batikista
7# Revontuli huivi hiekanvärisestä vironvillasta
8# Pieni kukkaro sinisestä Novitan Cocoksesta (valmis)
9# Tiskirätti Novitan keltaisesta Bambusta
10# Vihreä kukkaro Novitan Cocoksesta
11# Vauvan sukat Drops Fabelista
12# Meikinpoistolappuja 6kpl Novitan Alabamasta (valmis)

kuten huomaatte eilen jäi aloittamatta mitään joten tänään sitten kaksi. Puikoille pääsee lapsen kämmekkäät Kool-Aid Nallesta ja sitten jotain muuta...sinänsä kyllä hyvä että olen ostanut lankaa ainoastaan revontulihuiviin ja tunikaan, muut löytyvät omista varastoista. Tarkoituksena onkin saada varastoa vähän pienemmäksi. Tällä hetkellä kun lankaa on jotain 10-11kg välillä.

Näin on tämä blogi saanut ensimmäisen kunnon päivityksensä. Vielä kun opin laittamaan tänne esim.  tempausnappeja ja uusia sivuja ja linkkejä niin tulee hyvä. Vinkkejä ja kommentteja otan kiitollisena vastaan! :)

Tässä vielä valmistuneet.

5 kommenttia:

  1. Tervehdys!

    Eksyin Neulomon kautta tänne. Aika ihailtavaa, että uskaltaa lähteä noin iso töisiin tempauksiin mukaan :) Ihana tuo tiskirätti, oon tehnyt itekin Kiertin langasta rätin ja oon kyllä tykännyt siitä hirveesti ja just eilen kattelin netistä, josko tilais lisää kyseistä lankaa vaikka pukinkontteja ajatellen :)

    Tsemppiä tempaukseen ja koitan eksyä uudelleenkin tänne kurkkaamaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Tarina, Roina ja Katja! On ihana lukea kommenttejanne! Tempauksen suhteen olen varmasti heinäkuun lopussa paljon viisaampi ja omistan myös kasan erikokoisia ja värisiä ufoja...;) Tuo Kiertin lanka on tiskiräteissä ollut todella hyvää ja kestävää ja voi mitkä värit! ihanat! noita olen kasan neulonut ja nyt ekaa kertaa kokeilussa tiskirätiksi novitan bambulanka johon suhtaudun jostain syystä vähän skeptisesti. Toivottavasti olen väärässä. mukavaa viikon jatkoa teille ja muillekin!

    VastaaPoista