keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Valmistuneita

Parina viime päivinä olen saanut käsistäni pari vähän isompaa työtä pois ja tuntuu ihan mukavalta kaikkien aloitusten keskellä että saa aikaan myös muutaman lopetuksen. Se on jännä tunne kun jokin isompi työ on valmis. Olo on samalla tyytyväinen mutta myös vähän haikea, varsinkin jos työ on ollut mieluisa. Mikäli työ on ollut tuskien taival ja pitkä kuin nälkävuosi on olo kyllä vain helpottunut...:)

Nämä työt olivat molemmat kyllä ihan mieluisia:  

KYH 16# kesäkassi Novitan Tennesseestä ja Puro Batikista. Lankaa kului n. 120g. Kassi on tehty afrikkalaisen kukan mallilla joka löytyy Käspaikan internetsivuilta (osoite löytyy aiemmasta postauksesta). Kukkia on kassissa yht. 12. Ja tähän kassiin ompelin elämäni ensimmäistä kertaa vuorinkin ja kyllä kannatti. Tosin ompelukone ei kuulu parhaimpiin ystäviini mutta sitä ystävyyttäkin voisi joskus kehittää...Pikkuneiti sai tämän laukun mutta tuntui sen verran mukavalta että itselle täytyy vielä samantyylinen tehdä. Ehtisi vielä mukaan kyhäilyihin ;)


KYH 7# revontulihuivi Aade Löng vironvillasta, värinä hiekka. Langan menekki n. 180g. Huivin on suunnitellut Anne M ja ohje löytyy muro.vuodatus.net. Tämä oli minun neljäs revontuleni tänä vuonna. Melko hankalaa asetella huivia kesäaikaan minnekään. Ainakaan tuolille sitä ei kannata tuulessa sommitella...:)
Ja lopuksi vielä kuva-arvoitus. Onko kuvassa kissa vai jänis (huom. etutassut) vai kissa joka näkee jänisunia tai näyttää muuten vaan kummalliselta? ;)


Tästä on hyvä jatkaa kun välillä saa jotain valmistakin, ja tällä postauksella väheni lankavarastosta yht. 300g lankaa!

5 kommenttia:

 1. Kauniit työt olet saanut valmiiksi:) Ja ihana kissapupu se siinä makoilee ja näkee makeita unia! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita töitä ja söpö kisu :) Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Tuo Revontuli on aina kaunis!!

  Meilläkin vanha kissa nukkuu välillä noin, ihanan hellyttävää!! :-)

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista! Onneksi välillä saa myös valmiiksi jotain töitä :)

  VastaaPoista
 5. No kissahan tuossa selvästi on! Mistä lie uneksii? Jänisjahdistako?

  VastaaPoista