torstai 16. tammikuuta 2014

Ison miehen sukat

Uskaltaudun postamaan nämä jo tänään sillä oletan ettei veljeni ole niitä aktiivisimpia blogini seuraajia. 
 Nämä ovat veljeni joululahjasukat jotka eivät ehtineet jouluksi. Valmistuivat kuitenkin nopsaan nyt tammikuussa. Mallikuvio on ronskisti sovellettu versio Novitan syksy 2012 mallista ja neulottu farkunsinisellä ja turkoosilla 7veikalla. Yhteensä näihin kului 220g lankaa ja välissä piti metsästää tuota jo poistunutta turkoosiakin. Koko on vielä melkoinen arvoitus. Nämä ovat kokoa 46, en kyllä ole varma onko se veljeni jalan koko mutta eiköhän se jotakin tuollaista ole. Jos näistä tuli ihan hirvittävän isot niin voihan nämä ripustaa takanreunalle ensi jouluna, näihin mahtuu vähän isompiakin paketteja ;) 

Näitä neuloessa tuli taas mieleen kuinka paljon tunnetta jokainen neulottu silmukka pitää sisällään. Tuli muisteltua lapsuudesta asti kaikenlaisia tapahtumia. Yhdessä elettyä nuoruutta aina nykyhetkeen asti. Kunpa ne ajatellut asiat ja muistellut muistot lämmittäisivät isonveljen jalkoja erityisen paljon. Harvoin tulee kerrottua kuinka tärkeä joku itselle on vaikka pitäisikin. Ehkäpä pitää vinkata veljeä kurkkaamaan pikkusiskon blogia kun sukat ovat löytäneet oikeaan osoitteeseen...

8 kommenttia:

 1. Kätesi on näköjään taas neulomis-kunnossa: hienoa! Komiat on lahjasukat. Monesti olen lahjaneuletta tehdessä neulonut mukaan paljon lämpöisiä ajatuksia ja muistoja. Tekemäsi lahjasukat lämmittävät varmasti erityisen paljon! :-D

  VastaaPoista
 2. Hienot sukat veljelle! Tuo on niin totta, mitä sanoit siitä, kuinka paljon tunnetta jokainen silmukka pitää sisällään! Itse olen monesti miettinyt samaa neuloessani jollekin lahjaa, mutta myös pakolaislapsille lämmikettä neuloessa. Jokainen silmukka sisältää lämpimiä ajatuksia ja rakkautta, kuka tietää, ehkäpä se saajilleen välittyy.

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat veljellesi. Itselleni kävi niin että kun neuloin sinänsä "ei mitään kaunista" pyöreää peittoa KyJy projektiin missä käytin jämä lankoja vuosien varrelta niin samalla muistelin mitähän mistäkin langasta olin alunperin neulonut. Kyllä siinä tuli monta muistoa mieleen, siksi kait tuo peitto on kaikessa rumuudessakin niin mieleinen :)

  VastaaPoista
 4. Hienot sukat, jotka varmasti lämmittävät sekä veljesi jalkoja että mieltä! Vinkkaapa veljesi käymään blogissa :).

  VastaaPoista
 5. Hienot sukat. Varmasti saaja oli mielissään

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista! Näillä pakkasilla villasukkia kyllä tarvitaan. Silmukoihin neuloutuu melkoinen kasa tunteita ja ajatuksia. Jossain taisi lukea että meditaatioon verrattavaa tekemistä tuo neulominen. Minä ainakin tarvitsen muutaman kerroksen ennen töihin lähtöä sekä ennen nukkumaanmenoa, rauhoittaa mukavasti.

  VastaaPoista
 7. Komiat sukat!
  Huomasitko neulomosta, että suunnittelemme tapaamista Lapasessa la 8. 2. Sopiiko sinulle liittyä seuraan?

  VastaaPoista
 8. Kiva, että kätesi kestää taas neulomista!

  VastaaPoista