lauantai 25. tammikuuta 2014

Kun liittyy langansupistelijoihin...

Tuppaa käymään näin. Lankaa alkaa vyörymään ovista ja ikkunoista...
 Viikonloppuna pysähdyin Korian ABCllä. Ja tein megalöydön. Vieläkin ilahduttaa vaikka reissusta jo viikko. Pussi jossa kolmea eri Nalle Taikaa, kaksi valkoista, harmaa ja pinkki Nalle yhteensä alle 13€! Lisäksi uutta vaaleansinistä 7veljestä, kaksi kerää melkein yhden hinnalla ja ruskea poistoväri jota lähinnä menin hakemaan. Joskus onnistaa noiden pussilankojen kanssa. Sinä viikonloppuna tarjolla oli paljon puuvillaa mutta sitä en osannut vielä ostaa näillä pakkasilla. 

 Viikolla hyvä ystäväni piipahti kylään ja lahjoi minua alkuviikon synttäreiden johdosta Dermosilin joulupakkauksella. Käsillätekijän NOPEASTI imeytyvää käsirasvaa ja kerä Hilettä. Harmittelin ennen joulua kun en tullut tilanneeksi tätä joten ihanaa että ystäväni oli minua ajatellut.

 Tänään sitten mentiin ostamaan kissanhiekkaa...Cittarissa oli vielä 3kpl/10€ tarjous 7 veljekselle joten näin kävi. Harmaata tarvitsin, tumman lilaa haikailin ja vaaleanlila on melkein loppu. Tarvitseeko enempää sanoa. Lapaslehtikin piti napata mukaan. Muutama kiva mallikuvio sieltä löytyi ja tässä kuussa lapaset ovatkin hallinneet puikkoja. Ufot pysyvät laatikossa ja aivan alakynnessä uusien töiden ottaessa vallan. 

Enpä tiedä onko tänä vuonna Neulomon langansupistelijoista minun osalta muuta hyötyä kuin se että tiedän kuinka paljon uutta lankaa kertyy.. Yhdet pöllöt kyllä valmistuivat juuri mutta kaipaavat vielä kostutusta ennen kuvausta, niistä juttua siis myöhemmin. 


12 kommenttia:

 1. Onpa sulla käynyt tuuri Korian ABC: llä. Mulla ei ole koskaan siellä ollut noin hyvä tuuri pussilankojen, eikä kyllä minkään muunkaan suhteen.
  Mä sain joululahjaksi ton Dermosil- setin. On muuten hyvä käsivoide.
  Lapaslehden tilasin suoraan Novitalta, kun sitä ei kaupasta löytynyt.
  Pääsetkö tulemaan Lapaseen la 8. 2?
  Synttärionnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Joskus käy tuuri, olen joskus kyllä poistunut myös ostamatta mitään. Saattaa olla etten pääse seuraavaan neuletapaamiseen, selviää myöhemmin.

   Poista
  2. I am glad the Koria visit gave you so much yarn.

   Poista
 2. Myöhästyneet synttärionnittelut! Kivan lahjan sait ystävältä ja kiitos käsienhoitotuotevinkistä, käynpä ostamassa.
  Kyllä noin hyvät tarjoukset kannattaa hyödyntää eikä supistelun nimissä jättää käyttämättä ja lopulta ostaa ne kenties normaalihinnalla.
  Toissavuonna lankavarastoni kasvoi supistelijoissa liki 30 kiloa, mutta ainakin tiesin varastoni koon sekä sisällön. Siitä on edelleen hyötyä, että roikuin tuolloin supistelijoissa. Yritän olla itselleni armoton ja hoitaa vielä ainakin kaksi ufoa ennen kuin saan luvan aloittaa mitään uutta, pakkopullaltahan se kieltämättä tuntuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin liityin langansupistelijoihin oikeastaan pysyäkseni itse paremmin kärryillä langoistani, en ehkä niin vakavasti supistelumielessä.

   Poista
 3. mieletön tuuri Korialla!!! Miksei mulle käy koskaan niin?

  Mut on se hienoa kuulla, että jollain muullakin supistelu alkoi vähän heikosti ;) Liityin supistelijoihin ja heti varasto kasvoi 4 kilolla. Jos se tästä korjaantuisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää siltä että ihan yleisesti supistelijoihin liittyneiden varastot ovat vaan kasvaneet tammikuussa :) onpahan jotain supisteltavaa kuten Tikutin tuolla ylempänä totesi.

   Poista
  2. Eipäs kun Ladybug alempana... :)

   Poista
 4. Myöhästyneet onnittelut! Hieno lanka saalis. Eikä se mitään haittaa jos lankaa tulee lisää, ompahan mitä supistella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä nämä langat on vaan niin ihania että ei niiden lisääntyminen harmita :)

   Poista
 5. Hahaa, en siis ole ainoa, jolla supistelun teettää lisääntyvää lankavuorta =D Kuinka lohdullista! Tosin sinä olet niin nopea neuloja, ettei meni aikaakaan, kun olet hankintasi tikuttanut pois.

  VastaaPoista
 6. Nopealla neulojalla on vaan startiitti niminen ongelma :) vähintään kaksi keskeneräistä yhtä valmistunutta.vastaan :)

  VastaaPoista