keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Ufoton uusivuosi

Osallistuin Novitan Neulomossa ufoton uusi vuosi tempaukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa että ufot (=syystä tai toisesta kesken jääneet neuleet) tehdään valmiiksi/puretaan tai hävitetään tavalla tai toisella.   Tempaus alkoi jo eilen ja päättyy vappuna. Olin jo kurkannut käsityölaatikon kannen alle mutta nyt vasta uskaltauduin tutkailemaan tilannetta. Kylläpäs niitä KyJystä kesken jääneitä olikin paljon ja kuvittelin että olisivat vähemmän kesken...noh tässä koko katastrofi koko komeudessaan. Parempi ehkä pultata laatikon kansi kiinni ja kasata uusia töitä kannen päälle painoksi vai mitä? 
 Onpas huono kuva, tämä ufo taitaa jo lentää...? Virkattu mekko Nallesta. Tästä tulee ihana mutta onpa puuduttavaa hommaa kun virkkaus ei ole minun bravuurilaji edes... 
 Palapeitto Big Delightista. Ihana ja pakko saada valmiiksi kun nykyisessä peitossa on iso reikä (ja juu eihän sitä voi korjata...), mutta kuka virkkaisi loput palat?
 Veljen joululahjasukat. Olisivat valmistuneet ilman käden temppuilua. Ei puutu kuin yksi jalkaterä joten luulisi valmistuvan nopeasti. Kunhan vain aloittaa. Tämä on helppo työ näistä ufoista. Ovat kyllä kokoa jättiläinen joten jos ovat liian isot niin ripustakoot veli nämä takanreunalle joulusukiksi ensi vuonna ;)

 Siksaksukat Fabelista. Tätä mallia olen yrittänyt moneen kertaan, nyt jo yksi sukka valmiina. Jäi kesken peukalovaivan vuoksi :( ja arvatkaapa muistanko enää ohjeeseen tekemiäni muutoksia...kuka ne nyt ylös kirjoittaisi...
 Kirjoneulelapaset tytölle. Piti ensin tulla itselle mutta värit eivät ehkä olleet ihan minua...kaipa nämäkin valmistuvat jossain vaiheessa...
 Sormikkaat siskolle. Eivät ehtineet syksyksi, ehkä kevääksi sitten.


Koukutut lapaset. Purkuun.
 Palmikkojakku Kelosta. Jäi siihen vaiheeseen kun KyJyn aloitus. Valmistuu tai ei...
 Vauvan villanuttu. Valitettavasti vauva on tainnut kasvaa tästä jo ulos. Vain hiha puuttuisi mutta tähän jumahti. Harmi.
 Jämäsukat ohuista sukkalangoista. Kivat mutta jäivät toisten KyJyjen alle.
 Lapsen sukka. Miten onkaan niin vaikea saada valmiiksi? 

Villapaita Rosesta. Neulottu sen verran kuin yhdessä kesäisessä ja railakkaassa neuletapaamisessa sain aikaan. Edistyy tuskallisen hitaasti. Nähtävästi hankala purkaa joten hävitykseen jollain vaihtoehtoisella tavalla.


Ihanat kirjoneulesukat. Kahdessa KyJyssä olleet, kahteen kertaan ufoutuneet. Tällaiset haluan, saa nähdä saanko koskaan..

Hame Rosesta ja 7veljeksestä. Ihan kiva mutta mielenkiinto kadonnut. Saa nähdä mitä tälle tapahtuu. 

Sanonta aloitetaan vuosi puhtaalta pöydältä ei taida sopia tähän päivitykseen. :D

6 kommenttia:

 1. Ei muuta kuin pultit vaan auki ja ufot lentoon! Voi, kun oppisikin kirjoittamaan kaikki modaukset ylös, minulla on paha tapa ottaa vaikutteita vähintään kolmesta eri ohjeesta ja soveltaa itse loput, mutta mitäänhän en toki kirjoita ylös :(
  Tsemppiä ufoiluun!

  VastaaPoista
 2. Minä ilmoittauduin myös mukaan tuohon tempaukseen, jostain syystä noita UFOja tuntuu olevan aika lailla ilmassa meilläkin nimittäin. Mä en kyllä uskalla kaikkia edes kaivaa esiin; otan vaan yksi kerrallaan työn alle ja toivon, että vappuun mennessä niitä on oikeasti edes muutama vähemmän. Mutta eilenkin aloitin uudet sukat...

  VastaaPoista
 3. Jos tuossa on kaikki niin eihän tuo tilanne aivan mahdoton ole. Ellet sitten aloita vappuun mennessä kasaa uusia neuleita noiden lisäksi ;) Tsemppiä tempaukseen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Uusia pyrkii kyllä puikoille joten saa nähdä kuinka takaa-alalle nämä joutuvat...

  VastaaPoista
 5. Aika kasa ufoja! Näinhän siinä taitaa usein käydä - on kasa keskeneräisiä, ja sitten kuitenkin teet jotakin ihan uutta valmiiksi ohi jonon. Tulee vaan sellainen inspiraatio että alta pois. Kivat kalaraadot tuli. Alkuperäinen ohje on seiskaveikalle 48 silmukalla ja joku valitteli sitäkin aika pieneksi. Minun käteen menevät tyköistuvasti jos neuloo 3,5 puikoilla ja rennosti jos neuloo 4 puikoilla.

  VastaaPoista
 6. Iso kasa keskeneräisiä, kyllä vaan.

  VastaaPoista