keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Postin tuomaa

Viikonloppuna tilaamani puikot saapuivat tänään. Kahdet Knit Pron Cubicsit. Yhdethän ostin jo aiemmin. Yhtään en ole niitä vielä kokeillut koska kaikissa keskeneräisissä on perinteiset bambut kiinni enkä ole viitsinyt vaihtaa keskenkaiken jos jälki on erilaista. 
 Kohta kuitenkin yksi ufo lentää pesästään ja saan novitan uutuudet puikoille. Niistä ei valitettavasti ole kuvaa mut esitellään sitten aktiivisina. Ihania värejä! Puuhaan parasta aikaa inventaariota lankavarastossani. Kummallista että vuosi sitten saldo oli n. 11kg ja nyt reippasti yli 16kg! Onkohan kerät alkaneet lisääntymään keskenään? Ainakin ohuet sukkalangat tuntuvat sikiävän itsestään... Tuossa suuressa käsityölehdessä ei kyllä ollut minulle mitään. Pitäisi muistaa perua kestotilaus ennenkuin uusi kausi taas alkaa. 

Ompeluhommiakin harrastin viime viikolla. Mukavia pikkutöitä, harmi vain että kaksi kukkaroa meni rikki viimeistelyvaiheessa :( joskus kehykset eivät vaan kestä paukuttelua ja vääntelyä. 
 Sitten kotihommien pariin. Tylsää että työpäivän jälkeen juuttuu sohvalle nuokkumaan eikä jaksa yhtään samalla tavalla ku viime viikon lomalla. No kevättä kohti kuitenkin. Ihan kuin tänään olisi ollut himpun verran valoisampaa kuin eilen?

3 kommenttia:

  1. Mä peruutin jo mun Suuri Käsityö- lehden tilauksen.Tulee siihen asti, mihin oon maksanut, olisko ollu heinäkuun numero viimeinen. Mä oon viimeaikoina ommellu niin vähän, että turhaan mulle tulee kaavalehti. En edes muista, millon oisin kaavoja lehdestä irrottanu. Olisko ollu 2011. Luen jatkossa kirjaston lehteä.
    Noi Cubicsit on ihan parhaita. Mulla on yhet sukkapuikot ja yhet päät pyöröihin.
    - Susanna maalta -

    VastaaPoista
  2. Mulla on yhdet Cubicsit jemmassa. Yhdet sukat niillä neuloin, mutta en mitenkään erityisesti ihastunut. Tämäkin on varmasti aika lailla makuasia, mistä tykkää. Minä en onneksi ole mitään Novitan uutuuksia vielä nähnyt. Onneksi sen takia, että mulle tupsahti postista eilen 2 kg lankaa titityyn alesta...

    VastaaPoista