torstai 2. helmikuuta 2012

Ninjan ja koiran kahvikutsut

Posti toi vuoden vaihteessa mainoksen knittingroom.fistä. Tarjolla oli amigurumi ohjelehtisiä ja Dropsin lankoja ja vaikka mitä. Nuo amigurumilehtiset kiinnostivat kovasti ja olivat suht halpoja joten tilasin ne ja pari kerää Frost lankaa kun "halavalla sai". Amigurumit ovat ihan kivoja ja nopeita välipaloja mutta en jaksa kyllä tehdä kuin yhden kerrallaan ja sitten pitää tehdä taas jotain "kunnollista". :)

Tällä hetkellä valmiina ovat koira ja ninja ja pari balleriinakeksiä ja yksi imurikeksi. En muuten koskaan ole nähnyt tai kuullut että keksin nimi olisi imuri mutta näin se vaan ohjelehtisessä luki! Tilausta lasten suunnalta olisi varmasti useammallekin pikkukaverille mutta pikku hiljaa. Ninja on menossa lahjaksi viikonloppuna joten on vain pistäytymässä meillä. Meidän neidit kun eivät oikein Ninjoista innostu ;)

Tulipa sitten hamstrattua Candyn ohjelehtisiä ihan urakalla. 1,2 ja 4 knittingroom.fistä ja 3 löytyi naapurikaupungista ihan sattumalta. Lankana ohjeissa on käytetty Candy puuvillalanka minikeriä mutta minä olen käyttänyt sekä Candyn keriä että Novitan minikeriä. Minikerät eivät kuulu lankavaraston tilastointiin joten nämä eivät nyt supistaneet varastoja ollenkaan. Minun vaakani ei oikein näin pieniä juttuja punnitse joten olen suosiolla jättänyt yrittämättä.

Monta muutakin juttua ehti valmistua tammikuussa mutta bloggailu oli aika hiljaista joten esiteltäviä töitä on vielä jonossa. Kunhan joku vain ehtisi kuvailemaan niitä...

Huhuilen vielä Annea joka voitti viikon takaisessa blogiarvonnassa. Olen lähettänyt sinulle sähköpostia koskien palkintoa joten ota yhteyttä jos käyt täällä lukaisemassa!

Aurinkoisia pakkaspäiviä toivotellen Heffis.

3 kommenttia:

  1. Ihania amigurumeita olet tehnyt,ne ovat kyllä niin hellyyttäviä:) Pirtsakkaa viikonloppua sinulle! T:Näpertelijä

    VastaaPoista
  2. Upeita nuo amigurumit. Niitä on kiva värkätä välillä, meillä löytyisi käyttöä noille pikkuotuksille:) Kuopus on niihin ihastunut.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Neule-Kirpulle ja Näpertelijälle. Minäkin tykkään kyllä noista valmiista amigurumeista mutta niiden teko on välillä melkoisen pikkutarkkaa hommaa. Ninja oli menestys koska muistutti etäisesti jotain Star Wars hahmoa kuulemma:)

    VastaaPoista