perjantai 10. helmikuuta 2012

Pieni menninkäinen ja vanhanaikaiset raitasukat

 Tulipa vihdoin otettua kuva tästä viimeisimmästä huopahatusta. Tästä tuli aika mainio pienelle menninkäiselle :D hatulle oli jo sopiva pää varattuna kun sitä tein mutta juttu peruuntui joten nyt näitä olisi kaksi hattua vailla omistajaa. Tämä ja autohattu joka tuolta putiikistakin löytyy. Tyrkkään tämänkin tuonne putiikkiin jos löytyisi uusi omistaja sitä kautta. Koko on n. 50cm, venyy hieman käytössä. Hatun korkeus 25cm. Lankana aade löng ja menekki 60g. Silmukoita tässä oli 92 ja kavennukset joka 3krs. 20cm alkaen. Tämä on ihan passeli meidän vajaa 2v:lle mutta lasten päät ovat kovin erikokoisia että voi olla sopiva pienemmällekin. Nappi on Veicon puunappi.
Tässä nämä hattuset ovat vierekkäin. Söpöjä vaikka itse sanonkin ja harmi ettei meillä ole näille käyttöä. :( muuten ottaisin käyttöön samantien.

Raitasukatkin valmistuivat viimein. Huomasin juuri että sopivat hauskasti yhteen noiden hattujen kanssa :) Sukat ovat kokoa 30 ja neulottu uusilla ja vanhoilla 7 veljeksen langoilla joita varastosta löytyi. Ihan kivoja sukkia saa itse raidoittamalla vaikka en niin sotkuisitka langoista pidäkään. Näihin sukkiin kului molempiin 70g.

Pakkasten lauhtumista odotellen ja puikkoja kilkutellen Heffis

6 kommenttia:

 1. Oj nej så söta mössorna är!! =)

  - Eva-Maria S.

  VastaaPoista
 2. Jep, o det e så synd att de ligger bara i en påse hemma hos oss :(

  VastaaPoista
 3. Upeita myssyjä ja sukat ovat kuin niiden pariksi tehtyjä:)

  VastaaPoista
 4. Super-hienot myssyt! Pakko testata moisten tekoa joskus :).

  VastaaPoista
 5. Tosi ihania myssyköitä ja komeat ovat raitasukkasikin, hienosti olet saanut raidat täsmäämään, se ei ole ihan helppoa kun itse niitä tekee:) Lupsakkata viikkoa sinulle! T: Näperteljiä

  VastaaPoista