lauantai 29. kesäkuuta 2013

Kesäsukkaset


Ensimmäinen kyjy työ valmis! Nämä kesäsukkaset ovat Kyjy 2. Lankana Nallen Kukkaketo joka varsimitoituksesta johtuen loppui tietenkin kesken. Onneksi löytyi pari pientä raidantasausnöttöstä ja lopulta neuloin luonnonvalkoisella Nallella loput. Lankaa näihin kului 55g joten taitavat riittää yhdeksi valmistuneeksi työksi. Hyvin muuten valmistuivat kun ensimmäisenä lomapäivänä heräsin 5.15.

KyJyä en ole muuten tainnu millään lailla tänä vuonna blogissa selittää. Kesäyöstä jouluyöhön on tempaus jossa on tarkoitus tehdä 20 työtä juhannusaaton ja jouluaaton välillä. Kaikki työt on aloitettava elokuun alkuun mennessä joten kasa keskeneräisiä on syksyksi luvassa. Tyttäreni oli jostain kuullut että kunnon neuloja tekee aina yhden työn kerrallaan valmiiksi joten minusta ei ole kunnolliseksi ainakaan loppuvuoteen :) 

Tarkoitus oli että olisin tänään tehnyt muutaman muunkin kyjyn valmiiksi jotta eivät jäisi roikkumaan mutta saas nähdä. Kirjoneulesukat houkuttelevat kovasti ja tiskirättejäkin tarvitsisi. Noh, onhan tässä aikaa :) 

4 kommenttia:

 1. Pirteät sukat! Nyt vasta löysin tänne blogiisi, hienoja töitä sinulla. Mukavaa kesää! T:Retu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa blogiini ja hyvää kesää myös sinulle!

   Poista
 2. Pirtsakat sukat. Tuolla perusteella en minäkään täytä kunnollisen neulojan kriteerejä, hih. Ollaan sitten kunnottomia...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ollaan sitten reilusti kunnottomia kun kerran ollaan ;)

   Poista