maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kesä ja kärpäset

Tuskainen kuumuus vaihtuu näin illasta varjoon ja leppeään tuuleen takapihalla. Tänään vihdoin ensimmäistä kertaa otin neuleen ja kahvin ulos. Lapset leikkivät, Felix tutkailee ympäristöä, kahvi on kohta kylmää ja purkoosi-neuloosi hipoo loppusuoraa. Suorastaan mukavaa! 

Olen viime aikoina potenut inspiraatiota. Olisi pitkästä aikaa kiva tehdä kaikkia kivoja paitoja, sukkia, lapasia...aika tuntuu vain olevan kovasti kortilla. Jospa sitä kuitenkin vähitellen saa jotain aikaiseksi eikä varmasti ole pahitteeksi vaikka välillä tekisi jotain muutakin. Ainakin jonkinlaiset pehmusteet täytyisi terassin tuoleihin ommella. Sen verran kovilta tuntuvat istua :) uusimmassa Suuri Käsityö lehdessä olikin ohje pehmusteisiin ja tarvikkeetkin löytyisivät jo omista varastoista. 

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Tylsää edelleen että ipadilla kuvia ei saa siirreltyä joten tulevat jälleen kerran yhtenä pötkönä.

4 kommenttia:

  1. Yötä ja viileyttä täälläkin odotellaan. Pienessä auringonpaahteissa kämpässä nämä hellepäivät eivät todellakaan ole nautinto. Onneksi ei ole töitä, niin voi sen kuumimman ajan nukkua ja yöllä sitten puuhastella pirteänä :)

    VastaaPoista
  2. Hmm, miksiköhän mun kommenttini on kadonnut? Anyway, teidän pihalla vaanii selvästi vaarallinen tiikeri ;) Minä nauttisin tästä lämmöstä, jos vaan saisin pihalla olla enkä täällä työpaikalla palelemassa, mutta josko sitä lämpöä sitten riittäisi vielä heinäkuun puolivälissäkin...

    VastaaPoista
  3. Mikä suurpeto siellä puskassa vaanii? :) Tämä syksy on yllättävän lämmin. Mutta niin oli mennyt kesäkin. Tosi lämmin! Minä pelkäsin, että herukat kuivuvat, mutta niin vaan tuli marjoja puskiin.

    VastaaPoista