perjantai 21. kesäkuuta 2013

Etko KyJyt

Viime viikonloppuna vietin harvinaista viikonloppua kun lapset olivat mummolassa ja mies töissä. Kukaan ei kaivannut huomiota, ruokaa tai mitään muutakaan joten sain neuloa kerrankin ihan rauhassa. Koska KyJy töitä ei voinut aloittaa oli pakko keksiä jotain muuta. 

Ensin tulivat siis piirakkasukat Novitan 7veljeksetä. Kerästä oli nulottu jotain jo aiemmin mutta oletin langan riittävän. Eipä riittänytkään joten nämä jäivät kesken. Onneksi netin syövereistä löytyi ystävällinen kanssaneuloja joka auttoi pulassa ja lähetti minulle kerän toiselta puolelta Suomea! Sukat siis valmistuivat tänä aamuna. Tavoitteena oli ennen KyJyä mutta nukkuakn täytyy joskus. Lankaa nämä söivät 125g eli 25g enemmän kun minulla alunperin oli. Nyt minulla tosin on taas 120g tämän väristä lankaa...kivat sukat neuloa, voisi tehdä tällä mallilla enemmänkin, kuten myös niin moni muitakin malleja :)

Kun lanka loppui sukista keken enkä heti saanut lisää, oli keksittävä jotain muuta. Puikoille siis KyJyksi ajateltu työ. Juuri hamstraamaani Usvaa. Tytär on pyytänyt pitkään neuletta jossa olisi erilainen kaula-aukko. En ole oikein löytänyt haluamaani mallia joten pyyntö n jäänyt roikkumaan, samoin kun lankavalinta. Nyt kn Usvaa sai "halvalla" ja väri sopi lapselle, löytyi mallikin. Novitan kesä 2013 lehdessä oli Hangosta neulottu pusero jossa kaula-aukossa oli napit. Ne jätin pois ka muokkailin mallia vähän muutenkin jolloin puserosta tuli minun vision näköinen. Usvan Tiheyttä en saanut ihan täsmäämään Hangon kanssa enkä viitsinyt ostaa tätä varten uusia puikkoja niin tein kokoa isomman. Kainaloista tuntuu edelleen vähän kirraavan joten katsotaan täytyykö niille tehdä vielä jotain. Lankaa tähän kului 210g joten vielä pitäisi keksiä 250g käyttöä. Ihan mukava lanka neuloa mutta väri eivät ole kyllä sellaiset että itselleni haluaisin. Lapselle sopii kyllä hienosti!
Kyjytkin on tänään aloitettu aamukuudelta. Ensimmäisenä pääsi puikoille jämälankasukat. Niistä kuitenkin ihan oma postaus jossain vaiheessa. Nyt juhannuksen viettoon! Hyvää juhannusta!


1 kommentti: