sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kyjyt 2 & 3

Eilen tuli aloitettua pari uutta KyJyä. KyJy 2: on kesäsukkaset eli varrettomat sukat Nallen kukkakedosta. Toivottavasti lanka riittää näihin eikä hurjasti jäisi lankaa yli. Ihan perussukkaa jonka luulisi valmistuvan suht nopeasti. 
KyJy 3 on lehtikuvioinen liivi Dropsin Karismasta. Tämä on ihana malli! En tosin tiedä miksi valitsin tähän harmaan langan...?!? Mutta toivottavasti tästä tulee kuitenkin niin ihana kuin kuvittelen. Malli näytti hankalalta mutta todellisuudessa onkin tosi helppo ja opinkin kuvion nopeasti jo ulkoa. Kaksi kerää olen ja neulonu ja tätä taidan nyt hetken neuloa kun en malta laskea kädestäni. Eipä siis tule aloitettua tänään ainakaan mitään uutta. Ehkä :)
Näillä mennään uuteen viikkoon. Viimeinen työviikko ennen kesälomaa alkamassa.

5 kommenttia:

 1. Hienostihan se KyJy on alkanut. Reipasta työviikkoa. Ja loman odotusta.

  VastaaPoista
 2. KyJyily alkaa selvästi olla vauhdissa sielläkin =) Hyvältä näyttää. Tsemppiä viimeiseen työviikkoon, mulla niitä on vielä kolme ennen kolmen viikon lomaa. Plääh.

  VastaaPoista
 3. Vill bara säga att grå är en utmärkt basfärg, som passar bra ihop med de flesta "färggrannare" färgerna. :)

  - Eva-Maria S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack. Det tänkte ja väl på då jag beställde grå garn. Alltså att ja sku kunn nvända den med färggranna trikoskjortor. Behöver ju nya kläder då jag börjar jobb efter 3,5 års "hemmamamma" :)

   Poista