lauantai 2. heinäkuuta 2011

Roppakaupalla valmistuneita

Siltä ainakin kuvista päätellen tuntuu. Monta pientä KYH työtä sain muutamassa päivässä valmiiksi enkä ole kunnolla ehtinyt päivittämään tätä blogia joten nyt kaikki kertarysäyksellä :)

Ensimmäiseksi KYH 9# keltainen tiskirätti Novitan Bambulangasta. Edelleen olen hieman skeptinen tuon bambulangan suhteen että miten käyttäytyy tiskirätissä mutta käytössähän sen näkee. KYH 22# on raidallinen tiskirätti, tuttua ja turvallista Kiertin ekolankaa. Keksin viimein miten voin yhdistellä noita ihan pieniä jämälankoja ja valkoista lankaa. Jostain syystä täysin valkoinen tiskirätti ei oikein houkuttele.
 Tämä sininen tiskirätti on KYH 14#. Tässäkin lankana Kiertin ekolanka.
 Tässä kuvassa on toinen tyttäreni kämmekkäistä. Kaveri tälle on myös valmiina mutta itse kuvaten oli vain toinen käsi vapaana ja tästä syystä nyt toinen kämmekäs venytetty minun käteeni sopivaksi :( Lankana 7veljestä jonka koolasin mikrossa tyttäreni kanssa jo muutama kuukausi sitten. Minun makuuni aivan liian kirjavaa mutta jospa sen kerän saisi kulutettua tällaisiin pikku töihin. Kämmekkäät olivat muuten KYH 13#.

Viimeisenä vielä KUKKAro (taas). Näitä on blogissani jo nähty mutta päätin esitellä kaikki KYH työt niin joutaa tämäkin mukaan. On ollut ihana lukea palautetta näistä minun kukkaroista. Palautteet ovat lämmittäneet mieltäni todella paljon! Kiitos kaikille! Muutamat ovat pyytäneet kukkaron ohjetta ja kirjoittelen sen kyllä jossain vaiheessa ylös kun maltan sekä virkata että kirjoittaa samaan aikaan ;) Tässä kukkarossa kukkakuvio on vain toisella puolella. Ja tämähän oli KYH 23#.


Tällä hetkellä tekeillä arvontavoitot Drucillalle ja Lilalle mutta niistä ei passaa enempää kertoilla ;)  pääsevät ensi viikolla sitten postin matkaan.

Viikonlopun jatkoja kaikille!

1 kommentti: