lauantai 23. kesäkuuta 2012

Ennen KyJyäPikapostaus ennen Kyjyn alkua tehdyistä töistä. Kyjy on jo käynnissä ja muutama työ puikoilla mutta niistä ihan oma lukunsa kunhan nämä "vanhat" työt saa pois alta.

Urakoin ystävilleni kasan tiskirättejä ja tässä niitä nyt olisi. Ylhäällä keltainen ja turkoosi Kiertin ekolangasta, joka edelleen oln mielestäni sitä PARASTA tiskirätti lankaa. Sillä lähtee jopa vanhat kaurapuurotahrat laminaattilattiasta!
Sudenkorento tiskirätti Dropsin Parisia ja ohje löytyy ilmaiseksi ravelrysta. Samoin kuin lila tassu kuvio jota en nyt valitettavasti ravelrysta löytänyt joten lisään sen osoitteen kun saan selattua n.219 sivua läpi:)
Tiskikukat ovat tintinluomuksista ja neulottu noilla Parisin jämillä samoin kuin raidallinen tiskirätti johon sain upotettua kaikki pikku jämäkerät.


Nämä kaksi muuta tiskirättiä vaativat vähän mielikuvitusta...Lankana on Novitan Hanko joka kyllä tuntuu kovin paksulta jotta kuivuisi nopeasti, saas nähdä kunhan kuulen käyttökokemuksia saajalta. Tässä tiskirätissä siis lukee Star Wars. Malli on ravelrystä ja Sarah Bradberryn. Vähän jouduin muokkaamaan jotta sain silmukkaluvut täsmäämään. Tämä lanka on Khakin väristä vaikka kuvassa väri on jotain ihan muuta...
Tämä toinen esittää Storm Trooperia Star Warsista. Tämäkin kuvio on Sarah Bradberryn ja löytyy ravelrysta. Lankana musta Hanko. Näiden käyttökokemus kiinnostaa kyllä kovasti. Täytyypä saajalta kohta kysellä miltä tuntuvat. Star Wars tiskirätit matkasivat veljelleni kun piti keksiä jotain vähän miehekkäämpää tiskirättimallia :)

Viimeisenä ystävän tilaama kännykkäkotelo, Malli se perinteinen KUKKAro ja tästä tulikin jo ihan hyvä tuolla suoralla kehyksellä. Lankana puro batik ja tennessee.

Nyt odottamaan apteekin aukeamista jotta saisi vihdoin tämän poskiontelotulehduksen talttumaan. Tämä juhannuspäivä tuli aloitettua päivystyksestä kun yli viikon kestänyt flunssa ei tunnu helpottavan ollenkaan.

Eilen tuli käytyä katsomassa kokkoa ja virkkailtua Kyjy työtä yli kaksi tuntia pihalla. Sain vihdoin hankittua takapihalle aurinkovarjon joten nyt minäkin viihdyn auringonpaisteessa! :)

Rauhallista juhannuksen jatkoa kaikille! Palaan pian KyJy raportin kera.

4 kommenttia:

 1. Fina disktrasor! Jag trodde först jag läste fel, men det står alltså Star Wars på den gråa trasan. Snyggt! ;) Krya på dig, det här är nog den eländigaste årdtiden att vara sjuk.. :/

  - Eva-Maria S.

  VastaaPoista
 2. Hienoja tiskirättejä, nuo tiskikukat ovat oikea piristysruiske tiskatessa, kiva idea kännykkäkotelolle, tehdä se kukkarona:) Pikaista paranemista ja pirtsakkaa kesää sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 3. Tein itsekin noita tiskirättejä viime syksynä. Langalla on tosiaan väliä. Kolmesta eri langasta vain yksi oli toimiva käytännössä.Mutta niin nättejähän ne ovat. Tuo kukkaro malli on kaunis. Itse asiassa voisin minäkin käyttää tuota kännykkäpussiin koska sille olisi tarvetta.

  VastaaPoista