torstai 2. tammikuuta 2014

Retrottaa

 Terapialapaset ovat nyt valmiit. Viikko niihin meni eikä lopussa enää malttanut neuloa vain pikkupätkiä. Enpä tiedä mitä mieltä käsi todellisuudessa on. Minulla kun on tapana jäädä murehtimaan tyyliin "tuntuuko siinä nyt mitään? Onko se nyt kipeä?..." Minkäs sitä luonnolleen mahtaa. Joka tapauksessa aion jatkaa neulomista, ehkä vähän maltillisemmin mutta eipä työpäivinä paljon ehdi muutenkaan ja joululoma vetelee jo viimeisiään. Olen kyllä ollut niin lomalla että huominen työpäivä tuntuu edelleen hurjan kaukaiselta. Mutta eiköhän sitä taas palata rytinällä arkeen, viimeistään ensi viikolla. 

Mutta lapaset..ovat siis Maijaa ja tarkoituksena oli neuloa itselle lapaset. Sen takia 80-luvun värivalinta. Silmukoita 48 ja jonkun matkaa neulottuani totesin että liian pienet minulle. Koska neulominen oli pannassa jonkin aikaa niin purkaamaan en ryhtynyt. Nämä siis tuli neulottua loppuun tällaisenaan ja kooksi muodostui 130cm. Kaipa nämä lapselle kelpaa vaikka varalapasiksi. Vähän hukkaan menee kauniit värit :) mutta tulipahan muuten kivat lapaset. Kalanruotokuvio oli helppo oppia ja sitä täytyy kokeilla toistekin. Lankaa nämä kalanraadot söivät 75g. Ruskean kerän melkein kokonaan mutta oranssia jäi vielä jonkin verran johonkin muuhun projektiin. 

Kävinpä muuten tänään lankakaupassa...voitteko uskoa että kotiutin sieltä VAIN nämä! 
 Eipä siitä ole kauaakaan kun ajattelin että minä en ainakaan osta kulmikkaita puikkoja...sitten käsi kipeyty ja näiden väitetään olevan paremmat nivelille niin miten se mieli muuttuukaan. Eikä siis minulla ollut edes nivelessä vikaa! :D juu... Nämä odottelevat nyt yhtä tiettyä ohjetta saapuvaksi ja sitten pääsevät testiin. 

Ufojen tuhous sujuu varsin mallikkaasti. -2 ufoa tänään! Purin/hävitin koukutun lapasen ja Rose Mohair paidan. Kylläpäs onkin helppoa :) 

3 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset :), samoin monta tosi kaunista työtä on ufoissasi.
  Eikös vaan olekin nopeaa tuhota ufoja purkamalla tai hävittämällä ;), kokeilin purkamista jo yhteen ufoon ja hih, se sujui suorastaan käden käänteessä.
  On saavutus käydä lankakaupassa ja ostaa vain puikot tai muita tarvikkeita.
  Täällä toinen peukkuvaivainen peukuttaa peukkusi pikaiseksi paranemiseksi ja toivottaa sinulle kaikkea hyvää tuoreelle uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuvio lapasissa ja väritkin mainiot. Harmi etteivät mahdu käsiisi. Minullakaan ei ole noita kulmikkaita puikkoja. Ehkäpä ostaisinkin mutta kun noita muita puikkoja on komia määrä niin ei millään viitsisi kasvattaa puikko kokoelmaa. Voi tosin olla että uteliaisuus voittaa jossain vaiheessa.

  VastaaPoista