sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Syysmekko

Nyt urakalla päivityksiä kun kerrankin on aikaa. Ompelukoneet on olleet viime aikoina kovassa käytössä ja valmistakin on syntynyt. Olen saanut monia uusia lempipaitoja ja tunikoita ja tässä niistä uusin.

Kangas on Pehemiän rupupussista. Materiaali on joustofroteeta mutta kankaan nimeä en muista enää. Ensin ajattelin että mitähän minä tästä kankaasta tekisin mutta lopulta idea sitten syntyi. Pikku Piltissä on myynnissä ihana Ruskamekko kaava jota en tosin vielä ole tilannut muutta haaveissa on. Sitä vähän omalla idealla kuitenkin sovelsin ja kokeilin. Tunikakaava on ottobren luottokaava josta olen muutkin tunikat tehnyt. Kangasta minulla oli tasan metri joten pientä haastetta oli kaavojen asettelussa ja leikkaamisessa. Helman levensin niin leveäksi kun sain ja pientä savupiippukaulusta kokeilin ekaa kertaa tyyliin kai se näin tehdään kun en ole koskan nähnyt :)

Minä tykkään lopputuloksesta. Varsin soppeli työ ja arkivaatteeksi. Olen myös joutunut perumaan ajatukseni siitä etten koskaan käytä legginsejä. Tällainen trikoomekko kaipaa niitä kyllä kaverikseen. Samoin kuin pitkiä villasukkia. Edelleen harmittaa liian lyhyeksi lyhentämäni oranssi tunika jota olen kyllä jo vähän pidentänyt, mutta jos olisin tämän mekon tajunnut aiemmin niin olisin voinut siitäkin kankaasta tehdä tällaisen mekon. Hrmph...

Seuraava mekkokangas saapuu toivottavasti piakkoin jotta pääsen surauttamaan itselleni seuraavan mekon. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti