torstai 14. syyskuuta 2017

Jotain isompaa

En muista milloin viimeksi olisin neulonut jotain isompaa kuin sukat tai lapaset. Kun neuleaikaa on vähän, tulee valittua nopeasti valmistuvia neuleita jotta saa jotain loppuun asti. Kesällä pysähdyin Korian ABClle pussilankojen toivossa uusien värien saavuttua kauppaan. Korista löytyikin pussillinen keltaista Venlaa joka kertoi heti haluavansa neuletakiksi.
Malli on Dropsilta ja tein koon M normaalin S sijaan koska tiheys ei ihan täsmännyt. Neule neulottiin ensin kainaloihin asti yhtenäisenä jonka jälkeen neulottiin hihat ja yhdistettiin koko paketti raglankavennuksin valmiiksi takiksi. Mallikuvio oli helppo mutta silti sen verran koukuttava että mielenkiinto pysyi yllä. Hihat neuloin yhdellä kertaa pyöröpuikoilla. En oikein ole innostunut neulomaan sukkia pyöröillä mutta hihoja on kiva neuloa niin. 
Kuvat eivät ole ihan parhaimmat mutta välillä räpsäisyiksi kelpaa pikaisesti migreenissä poseeratut luomukset. Kuvassa ruttuinen hame on kesän pikaompelus. Kangas EK:n palalaarista, ihan huippua tukevaa ja kestävää housu/hamekangasta. Malli oma, leikattu vanha hame mallina.
Napit ovat muuten mummon perintönappilaatikosta. Mummo on varmasti säästänyt kaikki napit vanhoista vaatteista ja näitä ruskeankirjavia löytyi onneksi tarvittava 9kpl. 

1 kommentti: