maanantai 25. kesäkuuta 2018

Antamisen ilo

Sain keväällä lahjoituksena lankaa ja pussissa oli kesken jäänyt sukka ohjeineen. Lankapussilla oli tarina joka jäi kaihertamaan mieltäni ja hyvin pian päätin neuloa sukat valmiiksi yllätyksenä lahjoittajalle.

Sukkien ohje on Suuri Käsityö lehdestä. Juuri tätä kirjoittaessani en tietenkään löydä ohjetta mistään mutta lisään sen kun löytyy. 
Lankana käytin ohutta sukkalankaa, kirjava Regian 4ply ja punainen Fortissimaa. Monenlaiset kuvioneuleet pitivät mielenkiinnon yllä ja sukat olivat mukavat neuloa. En ehkä itse valitsisi tätä ohjetta neulottavaksi joten oli hauska kokeilla jotain itselle vieraampaa. 

Vein sukat lankojen lahjoittajalle ja se antamisen ilo ja aito arvostaminen jota hetkessä koin on kyllä ihan paras tunne. On ihana voida pyyteettömästi ilahduttaa toista ihmistä.

7 kommenttia:

 1. Antamisen ilo on yks parhaista fiiliksistä!

  VastaaPoista
 2. Iloa sukisssa ja antamisen iloa sydämessä, niin kauniisti tehty! Tuntuu aina hyvältä, kun omia töitä arvostetaan ja niistä iloitaan.

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkään antaa neulomukseni eteenpäin. Miesten villasukat ovat niin haluttuja ja yksinäinen pappa ottaa sukat vastaan lähes kyyneleet silmissä. Noissa punaisissa sukissa on kiva varsi, jota voisin kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Ihanasti tehty ja ihana tarina ❤

  VastaaPoista
 5. Voi, ihanuus kyllä on niin kauniit villaset, että varmasti on ollut mieleinen lahja:)
  Kauniita villasia on puikoiltasi pudonnut muutenkin:)
  Ihanaa syksyä sinulle!
  T: -Satuli-

  VastaaPoista
 6. If you keep writing this kind of post then I will be very happy because this post is very good and I am very happy that I saw this post and today I am very happy to see this post, I have also written a lot of websites and blogs. . I am giving you in the link, you can see if you want. VIP Girl Bhiwadi
  Gurugram Girl Number
  IMT Manesar Girl low price
  Hyderabad Party Girl
  College Girl Gurugram
  newly married Girls Bhiwadi
  VIP girl mahipalpur
  gurugram girl number

  VastaaPoista