maanantai 27. kesäkuuta 2011

Juhannus ja KYH raportti

Juhannus tuli ja meni. Oli mukava syödä hyvää ruokaa, saunoa ja käydä katsomassa kokkoa. Perinteinen juhannus ihan vain oman perheen kesken. Isompi lapsukainen odotti kovasti kokkoa ja pienempi taapero päätti lähteä kävelemään Juhannuksen kunniaksi. Nyt meillä mennä köpötellään hiljakseen joka askeleeseen keskittyen ja valmiina siirtymään konttaamaan heti kun alkaa vauhti päätä huimata:) Esikoisen vauvavuosista unohtunut ehkä kaikki päätön meno koska tuttujen "varo vaan kohta saat juosta perässä" naurattaa vaan tällä hetkellä. Noh aikansa kutakin, eipä meillä ihan pikku vauvaa enää ole vaan ihana taapero jolla tuntuu riittävän sekä huumorintajua että tempperamenttia. Samoin kuin isommalla tyttösellä. Tänään ohjelmassa ollut kynsienlakkausta äidin kauhean karmeilla kynsilakkaväreillä jotka jossain hetkellisessä mielenhäiriössä tullut ostettua. Mutta kesällä saa olla kirjavat kynnet!:)

Kaikki Kesäyön hullutus aloitukset tuli aloitettua juhannusaattoon mennessä. 25 työtä...alkoi jo jatkuva aloittaminen puuduttaa kun lopetuksia ei tullut juuri ollenkaan. Mutta nyt olisi vain aika saada nuo tekeleet valmiiksi. Niitä tosin jokunen tuossa korissa on joten ihan heti ei tarvitse mitään uutta aloittaa. Kumma kyllä nyt kun ei tarvitsisi/saisi aloittaa mitään, on mielessä montakin juttua jotka olisi kiva toteuttaa nyt heti paikalla. Ja lankakaupassakin pitäisi käydä. Yhtään lankaa en tarvitse mutta voisihan sitä vain katsella;) niin varmaan juu...

Tässä nämä keskeneräiset nyt olisivat sitten ja koko KYH lista:
1# Vaaleanpunainen tiskirätti Kiertin ekolangasta (valmis)
2# Unisukat Drops Delightista  (kesken)
3# Lierihattu Kiertin ekolangasta (valmis)
4# Huovutettu laukku vironvillasta (kesken)
5# Pitsisukat Novitan Nallesta (kesken)
6# Kellohelmainen tunika Novitan Puro Batikista (kesken)
7# Revontuli huivi hiekanvärisestä vironvillasta (valmis)
8# Pieni kukkaro sinisestä Novitan Cocoksesta (valmis)
9# Tiskirätti Novitan keltaisesta Bambusta (kesken)
10# Vihreä kukkaro Novitan Cocoksesta (kesken)
11# Vauvan sukat Drops Fabelista (kesken)
12# Meikinpoistolappuja 6kpl Novitan Alabamasta (valmis)
13# Kämmekkäät kool-aid Nallesta (kesken)
14# Sininen tiskirätti Kiertin ekolangasta (kesken)
15# Hunajakennokassi Novitan Tennesseestä (kesken)
16# Oranssi kesäkassi Novitan Tennesseestä ja Puro Batikista (valmis)
17# Kämmekkäät Novita 7veljeksestä (kesken)
18# Minikukkaro afrikkalainen kukka Novitan Tennesseestä ja Puro Batikista (valmis)
19# Revontuli pinkki-lila Aade Löngistä (kesken)
20# Sukat Dropsin Fabelista (kesken)
21# Drops huivi Fabelista (kesken)
22# Tiskirätti Kiertin ekolangasta (valmis)
23# Kukkaro Novitan Tennesseestä ja Puro Batikista (kesken)
24# Sateenkaarilapaset Novitan 7veljeksestä (kesken)
25# Lapattimet Novitan Nallesta (kesken)

Kyllähän tuossa hommaa riittää mutta suurin osa aika pikkutöitä joissa ei oikeasti mene montaa päivää jos vaan ehtiä istahtaa alas tekemään.

Muistakaas vielä tuo alempaa löytyvä arvauskilpailu. Keskiviikkona klo. 12 sitten arvotaan jotain pientä joka saattaakin löytyä tuosta ylemmästä kuvasta:)

2 kommenttia:

  1. Oi niitä aikoja, nimittäin muistui mieleeni, kuinka omat taaperot oppivat kävelemään ja sitten pikkuhiljaa jo juoksemaankin...on siinä listaa KYJY:N , tsemppiä ja mielenkiinnolla odotan kun ne valmistuvat,saa taasen ihailla kauniita töitä:) Mukavaa ja aurinkoista viikkoa! T: Näpertelijä

    VastaaPoista
  2. Kiitos Näpertelijä kommentistasi! Todella nopeasti ne askeleet muuttuvat sitten varmemmiksi, nyt mennään jo huoneen poikki hymy naamalla moneen kertaan:)

    VastaaPoista