sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

KUKKAro ja kadonneet Bambupuikot
 Afrikkalaiset kukat jatkuvat. Ovat niin ihanan nopeita tehdä että kerrankin tuntee saavansa jotain valmistakin aikaiseksi. Kukkaroinnostus syntyi keväällä kun neulomolaisten blogeista bongailin virkattuja kukkaroita. Sitä ennen en edes tiennyt että tällaisikin voi tehdä! Näitä onkin sitten syntynyt jo yhdeksän ja tämä on kymmenes jos oikein muistan. Tässä tosin malli on täysin eri kuin edellisissä koska hurahdin nyt noihin afrikkalaisiin kukkiin :) Tämä onkin KYH 18# ja kerrankin sain jonkin työn valmiiksi samana päivänä! ;) Kuvissa siis yksi KUKKAro kuvattuna molemmilta puolilta. Lankana musta Tennessee ja kirjava Puro Batik.

Eilen meinasi jo iskeä paniikki kun KYHiin alkaa kaikki sukkapuikot olla jo käytössä ja olisin tarvinnut 2,5 sukkapuikkoja. Ostin keväällä ison paketin Bambupuikkoja jossa oli 17 eri kokoa joten kaiken järjen mukaan minulla olisi pitänyt olla 2,5 puikot jossain...Noh, löytyi 2,0, 2,25, 2,75 mutta EI 2,5! Kaivettuani koko käsityökorin (en löytänyt 3,5:kään) läpi alkoi jo iskeä pieni paniikki että minne ne ovat kulkeutuneet kun ovat aikas terävät ja kotona on pieni taapero joka tuntuu löytävän kaiken mitä itsekään ei aina tiedä olevan olemassakaan. Kaikki eri puikkokoot laskettuani totesin ettei minulla alunperinkään ole ollut 2,5 eikä 3,5 (aika erikoista) joten en onneksi ollut kadottanut mitään. Tosin ostoslistalle ne täytyy kyllä laittaa mitä pikimmiten...

7 kommenttia:

 1. Tosi söpö kukkaro! Ootko löytäny kaikille kukkaroille käyttöä, kun oot niitä niin tiuhaan tahtiin tehtaillut? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kyllä ne kaikki kukkarot ovat matkanneet mikä minnekin. Sopivat hyvin pieniksi lahjoiksi tai tuliaisiksi. Pari tässä kotona pyörii vailla kotia ja ilmestyvät jossain vaiheessa varmaan tuonne kirppis osioon.

  VastaaPoista
 3. Juu,niissä seteissä ei jostaki syystä oo näitä kokoja mitä suomessa paljon käytetään.Tympeetä,kieltämättä. :(

  VastaaPoista
 4. Minä ostin kanssa lyhyitä bambupuikkoja setin ja niistä puuttui kanssa 2,5 numeron puikot. Ensin en edes huomannut, vaan olin sujuvasti neulonut 2,25, joten ei tuosta niin harmia ollut. Ei tullut jälkeä neuleeseenkaan :-)

  VastaaPoista
 5. Tulipa kaunis kukkaro Afrikalaisesta kukkasesta.

  VastaaPoista
 6. Kaunista jälkeä! Hyvä, ettei puikkoja ollut kadonnut. Lapset kun tahtovat ehtiä joka paikkaan.

  VastaaPoista