perjantai 26. elokuuta 2011

Ihana paketti postilaatikossa

Arki on käynyt ihan työstä ja uudenlaiseen päivärytmiin opettelu on syönyt kaiken ajan surffailulta ja blogipäivityksiltä. Iltaisin ei jaksa kukkua enää samaan malliin kun aamuisin on herätys kuuden jälkeen ja jos päivällä täytyy valita tietokoneen tai neulomisen väliltä, niin neulominen voittaa aina! :) Mutta jospa nyt ehtisin vähän kirjoittaa kun olen hereillä jo puoli kuusi ;) jaa miksi olen? noh. olen arkena yrittänyt herätä kuuden jälkeen jotta ehtisin juomaan rauhassa aamukahvit ennenkuin lapsia täytyy alkaa herättelemään. Meidän kuopus on kuitenkin päättänyt herätä aina 5-10min minun jälkeeni jottei mamman vaan tarvitse istua yksin sohvalla sen kahvikupin kanssa. Aikamoista uhrautuvaisuutta 1v:ltä! :)  Ei ehkä joka aamu kuitenkaan mamman mieleen kun se aamuhetki olisi niiiin ihana. Eilen sitten otin ja siirsin kuopuksen sängyn siskon huoneeseen kokeeksi että jos se rauhoittaisi unta eikä meidän aikuisten herätyskellot ja aamutouhut herättäisi pientä. Näköjään kuitenkin uni on aika kevyttä viiden jälkeen joten sain hypätä lasten huoneeseen moneen kertaan katsomaan todetakseni lasten nukkuvan rauhallisesti (!) vaikka ääniä kuuluukin. Joten jos nyt ottaisi sitten sen oman aikansa...

Puikot kilisevät minkä ehtivät mutta työt niin suuria etteivät valmistu kovin nopeasti. Yhden revontulen saan toivottavasti viikonlopun aikana valmiiksi jolloin se ehtii vielä tämän kuun lankasupisteluihin mukaan. Silloin olisikin ensimmäinen kuukausi jolloin lankaa on kulunut enemmän kuin olen ostanut! Mutta vielä ehtii ostaa, onhan tässä monta päivää aikaa :) Revontulen lankana oleva vironvilla taitaa valitettavasti olla jokin maanantaivyyhti koska solmuja tulee paljon ja liukuvärjäys ei värien kohdalla mene aina kovin kauniisti. Toivottavasti lopputulos olisi kuitenkin hyvä.


Sain ihanan paketin Lilalta viikko vai onko siitä jo kaksi aikaa? Ei kai nyt sentään! Onni suosi minua hänen bloginsa arvonnassa ja postilaatikosta löytyi tällaiset. Perhoskuvioinen käsityöpussi (ihanaa kangasta!) ja hauskat korvakorut joissa on lankakerä ja puikot :) Ihana paketti! Kiitos Lilalle kovasti! Käsityöpussukka pääsikin samantien "nukkukäsityön" säilytyspussiksi eli siellä kulkee käsityö jota lapsia nukuttaessa voi tehdä. Korviksista esikoiseni kysyi samantien että voiko hän joskus lainata niitä:)

Tällaisia kuulumisia täältä päin. Nyt on aamukahvit juotu ja kellokin jo yli kuusi! Tänä aamuna sai mamma oman hetkensä:)

3 kommenttia:

  1. Blogissani on Sinulle Ruusuinen Tunnustus:) Lupsakkaa viikkoa sinulle! T: Näpertelijä

    VastaaPoista
  2. Kiitos Näpertelijä kommentistasi ja tunnustuksesta!

    VastaaPoista