keskiviikko 31. elokuuta 2011

Tautiarpajaiset ja kissan pingottama revontuli

Meidän perhe voitti nähtävästi jotkin pöpöarpajaiset viikonloppuna kun samaan syssyyn osui joku vatsapöpö ja flunssa. Eri ihmisille tosin, onneksi. Minä voitin flunssan joka jatkaa sitkeästi edelleen... Ehdin kuitenkin tikutella muutaman jutun valmiiksi sairastelun lomassa.

Tämä revontulihuivi matkasi ystävälleni erään kauniin mekon seuraksi. Lankana tuttu aade löng ja menekki 200g. Valmiina tämä näytti aivan valtavalta vaikka ihan tutulla turvallisella ohjeella tämäkin valmistui. Olisiko kokoon vaikuttanut ystäväni pyyntö tehdä tästä kunnon kokoinen?:) vai olenko kutistunut? taitaa olla tämän vuoden kuudes revontuleni ja ehdottomasti kaikkein lähimpänä minun lempivärejäni.

Laitoin tämän maanantai-iltana olohuoneen mattoon pingottumaan jotta aamulla olisi kuiva. Aamulla puolet huivista oli kauniisti pingottunut ja toinen puoli epämääräisessä mytyssä nuppineulat ympäri mattoa. Rontti Roikale oli nähtävästi viettänyt yönsä huivin päällä. Mielestäni vähän turhan kaunis kissanpeti mutta onneksi suurempia vahinkoja ei ollut syntynyt ja selvisin uusinta pingotuksella.

Perusmonsterit ehdin vielä tämän kuun miinuksiin tekaisemaan. Lankana Regian sukkamonsterilanka ja menekki 30g. Kooltaan nämä taitavat olla n. 3-4v. Olen vähän vierastanut tätä sukkamonsterilankaa noiden värisävyjen takia mutta silti hamstrannut montaa eri väriä kun Menitasta sai halvalla ;) Lasten sukkiin menee kyllä tämäkin lanka ihan mukavasti. Tulee vähän eri näköisiä sukkia.

Lankasupistelut sujuivat vallan mainiosti tässä kuussa. Ensimmäinen kuukausi toukokuun jälkeen kun jäin miinuksille. Huimat 195g mutta onhan sekin jo jotain melkoisten plussakuukausien jälkeen.

Projekteja riittää syyskuullekin. Esimerkiksi 10kpl kukkaronkehyksiä odottaa afrikkalaisia kukkasiaan muotoutuakseen taas KUKKAroiksi :)

Hyvää viikon jatkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Harmi, että teillä on sairastettu :( Mutta upea huivi ja söpöt sukat! :)

  VastaaPoista
 2. Revontuli on aina kaunis ja nuo sukat on kanssa komeat.

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen Revontuli ja sukatkin näyttää kivoilta.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti olette jo paranemaan päin.
  Mistä olet niitä kukkaronkehyksiä hommannut? Mun on ihan pakko saada sellainen KUKKAro =)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Roina, Simpura, Lankakeiju ja Sansui kommenteistanne! Kylläpä ne piristivätkin ihanasti! LAitoin sinulle Sansui yv:tä neulomossa koskien noita KUKKAroita.

  VastaaPoista
 6. Jälleen kaunis Revontulihuivi, samoin sukat:)Oletpas jo tehnytkin monta Revontulta,ne ovat kyllä upeita huiveja,niihinkin taitaa jäädä koukkuun?, meikä ei ole tehnyt vielä ensimmäistäkään, ehkä siksi, kun epäilen ettei taidot riitä, näyttää aika haastavalta, mutta eihän sitä koskaan tiedä, ehkä joskus?......Pikaista paranemista ja väririkasta syksyn aikaa! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 7. Kiitos näpertelijä! Vatsapöpstä ollaan jo selvitty mutta flunssa on sitkeämpää laatua :( eiköhän tämäkin tästä. Revontuli on kyllä tosi helppo vaikkei näyttävyydestään uskoisi. Minä tykkään kun suht yksinkertainen mutta kuitenkin upea ja ihan kaikilla väreillä joilla olen tehnyt. Kannattaa kokeilla, olethan tosi näppärä neuloja! Hyvää syksyä sinulle ja kaikille edellä oleville, unohdin kommentoida teidän pikaista paranemista toivotuksiin. Kiitos niistä ihan jokaiselle!

  VastaaPoista
 8. Kylläpäs on raikas ja ihana Revontuli.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Zelda! Tuota olikin ihana neuloa kun koko ajan tuli kerältä lempivärejäni :)

  VastaaPoista
 10. Ihana Revontuli jälleen ja nätit sukat!

  VastaaPoista