torstai 15. syyskuuta 2011

Pikapipo ja niitä KUKKAroita...taas...

Syyskylmät yllättivät tänäkin vuonna ja tässä yhtenä aamuna huomasimme että esikoinen tarvitsisi aamulla pipon päähänsä ja eihän sellaista nyt-heti-paikalla kiiressä löydy mistään. Sen verran muistimme että viime keväinen Kide pipo katosi jonnekin eikä ole vieläkään ilmaantunut esille. Joten pipoa ei ollut, paitsi joku vanha vaatehuoneen kätköistä kaivettu Hello Kitty joka sai kelvata sinä aamuna.

Tänään taaperon nukkuessa päikkäreitä päätin sitten neuloa uuden Kidepipon vanhan tilalle. Malli on kevään 2011 Novitasta ja aika reippaasti muokattuna pienempään päähän sopivaksi. Lankaa tähän kului 60g. Yllättäen sain pipon valmiiksi näiden päikkäreiden aikana! Vaikka esikoinenkin totesi aamulla että "kyllähän siinä aina oma aikansa menee kun neuloo". Ehkä pienenä apuna oli myös että kuopus päätti nukkua tänään 3,5t unoset. :) eipä taida kovin aikaisin tulla Nukkumatti tänä iltana...


Pari KUKKAroakin tuli tuossa väkerrettyä. Tässä kuussa niitä on tehty nyt viisi. Yksi kehys olisi vielä jäljellä. Näissä KUKKAroissa lankana vanha tuttu Tennessee ja vasemmassa kirjava Puro Batik ja oikeassa Cocos. Lankaa näihin kuluu 25g.


Tällaista tällä kertaa. Palailemisiin!

6 kommenttia:

 1. Kaunis pipo ja nuo kukkarot on ihania! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Lila! Kyllä te varmaan kohta kyllästytte katselemaan noita kukkaroita :)

  VastaaPoista
 3. Ihania taas olet tehnyt :)
  Ei noihin kukkaroihin kyllästy, tee vaan lisää.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Simpura! Kyllä noita KUKKAroita tulee lisää, välillä täytyy ehkä vaan pitää pientä taukoa, tai sitten ei :)

  VastaaPoista
 5. Keep up the great work! Those are great! The hat is lovely!

  VastaaPoista