lauantai 1. syyskuuta 2012

Sukkia pikkuväelle

Kyllähän ne kyjyt etenevät aina jollain pienellä vaikka eilen iskikin kyjyahdistus. Nämä pikkuväen sukat muodostavat Kyjy nr. 3 ja painavat yhteensä 95g. Vasemmalla vanhahkoa Nallen marjaretki puolukkaa jota kului 35g. Keskellä uutta NAllen luontopolku Kaarnaa jota kului myös 35g (melko hassua koska vasemmanpuoleiset ovat jonkinverran isommat:) punnitsin tosin loppukerän joten en tiedä kuinka paljon kerä painoi kaupasta ostettaessa.) Oikealla punaista woolia jota kului 25g.
Näin. Äsken tein elokuun supisteluraporttia ja olen enää 1790g plussalla tänä vuonna! Lankaa on kyllä ostettu melkein 9kg mutta nähtävästi sitä myös kuluu aika hyvin:)

Tänään on tullut koukuteltua muutama virkattu KUKKAro mutta musta Tennessee näyttää pahasti loppuvan kesken. Saakohan sitä enää kaupasta? Ei kyllä tekisi mieli ostaa yhtään uutta mutta nyt saattaa olla pakko.

5 kommenttia:

  1. Mikä sukka tehtailija. Käyppä kurkkaamassa blogissani, siellä on sinulle jotain...

    VastaaPoista
  2. Ihania pikkusukkia! Voisit ehkä välillä tehdä noita mun kyjyjän, kun mä en saa mitään valmiiksi =(

    VastaaPoista
  3. Kauniita sukkia, nuo Nallen marjaretki ja luontopolku ovat niin kauniin sävyisiä, että ne jo houkuttelevat kutomaan niistä:) Aurinkoista syksyn aikaa sinulle! T: Näpertelijä

    VastaaPoista