sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Väsynyt mutta onnellinen

Eilen oli se kauan odottamani käsityökirppispäivä. Hurjalla kiirellä paikan päälle ja yrittämään tunkea pöydälle kaikki se ompelus/lanka/kangas kokoelma jota olin varastoistani kaivellut.

Kauppa kävi paremmin kuin olin odottanut ja oli ilo huomata että kotiin vietävät tavarat mahtuivat helposti kolmeen isoon kassiin kun mennessäni tarvittiin neljä täpötäyttä kassia. Lankaa möin omista varsotistani 1732g! Lisäksi vielä äitini varastoista vino pino joten lankapusseille oli ottajia. Kiva juttu, sillä sai hyvin supisteltua tämän vuoden langanostoja ja tällä hetkellä olenkin miinuksella koko vuoden lankaostoissa! Hui! 10kg raja lähestyy uhkaavasti eikä varastoista välttämättä enää löydy sopivaa lankaa kuten ennen. Tänään siis jouduin heti täydennysostoksille jotta saan aloitettua pikkuveljelle vaarintossuja ;)

Omatkin tekeleeni kävivät ihan hyvin kaupaksi. Jäljelle jäi tosin melko monta tuplakukkaroa ja ne pukkaankin tuonne putiikin puolelle. Käykääpä sieltä kurkkaamassa mikäli joku niistä miellyttäisi silmää. Yhteydenotot sähköpostiin lankahiirulainen (at) gmail.com Hintaa tuplakukkaroilla olisi 15€ + postikulut.

Nyt jatkamaan tuskaista huivintekelettä. Lanka näyttää loppuvan kesken eikä sitä saa lähempää kuin Virosta. Höh. Aamulla huomasin tehneeni virheen jossain joskus ja sain jonkin aikaa kikkailla että pääsin jatkamaan. Purkamaan en alkanut. Tässä vaiheessa kun ohjeessa iloisesti mainittiin että työssä on nyt 773s...

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia: