torstai 24. tammikuuta 2013

Frostia Komisario Frost
Katsoessani menneellä viikolla vanhaa Komisaario Frostia digiboxilta neuloin näitä Cookie A.n Monkey sukkia. Lankana Frost jota pari kerää olin joskus viime vuoden puolella ostanut. Frost muistuttaa kovasti Fabelia. Toivottavasti on myls yhtä kestävää. Tämä Monkey on niin ihana ja helppo ohje joka koukuttaa tai olisiko puikottaa parempi sana kunhan mallikuvion oppii. Kuva on kyllä ihan surkea mutta langan raidoitus onneksi sentään näkyy. Nämä sukat kaipaisivat sellaisia succablokkeja tai mitä ne nyt ovatkaan. Lnkaa näihin kului 80g ja herran jestas miten huono kuva tästä oikeasti tuli :(

Menneellä viikolla tuli vihdoin myös neulottua kuopukselle villahousut jotka ovat olleet aikomuksena jo syksystä asti. Nopsaanhan ne tulivat ja olivat erinomaisia telkkarinkatsomis neulomuksia kun pelkkää sileää neuletta koko matka. Ohje on Novitan Syksy 2011 koko 90cm. Lankana nallen kukkaketoa joka on ihanan värikästä juuri lasten neuleisiin ja ikivanhaa luonnonvalkoista nallea (150g kerä) joten säilyvät varmaan hyväkuntoisina pitkään. Tulossa myös villatakki samasta kukkaketolangasta kun kuulemma pitäisi saada villatakki jossa on napit. Tuota kukkaketoa täytyy vaan käydä hakemassa lisää. Tuo aloitettu kerä tuskin riittää koko neuletakkiin. Nämä tähän mennessä kulutetut langat ovat kaikki vanhoja varastosta. Hauska että sieltäkin löytyy vielä kokonaisiin vaatteisiin lankoja!

7 vuotias Esikoinen innostui erään koulupäivän jälkeen tekemään rintakoruja. Eikös tullut ihania! Näihin ostettiin tiimarista vielä hakaneulat niin nyt ovat valmiita rintakoruja. Saisikohan näitä ottaa muutaman myyntiin kevään käsityökirppikselle...? täytyy varmaan aloittaa pian myyntineuvottelut tyttären kanssa ;)

Muutama lankakerä-puikko rintaneula muuntautui enemmän miehiseen makuun (isille) työ-örkikisi joka piti ottaa työpöydälle mukaan töihin laadunvalvojaksi ;) Varsin hurmaavia örkkiläisiä!

7 kommenttia:

 1. Kivoja noi rintakorut! Varmasti menisivat kaupaksi myyjäisissä.

  VastaaPoista
 2. Monkey-sukkasi ovat herkullisen ihanat! Rintakorut myös todella kauniita, varmasti käsityöihmiset ostavat mielellään.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista Krista ja Sukkailija. Rintakorujen tekijä oli kovin mielissään kehuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Why wouldn't she be? She deserves them! She has skills!

   Poista
 4. Tosi kiva idea rintakoruissa. Minä voisin muutaman ostaa, jos myymään päädytte ja hinnasta päästään sopuun.

  VastaaPoista
 5. Ihania rintakoruja. Mä voisin kanssa ostaa pari, jos päädytte myymään niitä ja hinta on sopiva.

  VastaaPoista
 6. Anne-Mari ja Muru: Laitan teille viestiä :)

  VastaaPoista