sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Huono, huonompi, parasTämän talven pipo esikoiselle on osoittautunut melkoiseksi projektiksi. Ensin oli peruspipo valkoisesta softysta ja mustasta 7veikasta. Pipo kesti pari viikkoa jonka jälkeen lörpsähti muodottomaksi. Pipo on melko käyttökelvoton siinä vaiheessa jos pulkkamäessä kaverit joutuvat nappaamaan poislentäneen pipon mäestä. Oli siis tehtävä pipo  nr.2.
Tällä kertaa lankana oli punainen 7veikka ja 
punainen softy. Tämä pipo säilytti muotonsa puoli päivää. Ehkä. Aamulla lapsen lähtiessä kouluun näytti hyvältä ja iltapäivällä kotiin tullessa oli jo lörpsähtänyt ihan kauheaksi! Valehtelematta alaosan resori oli venynyt puoleen alkuperäisestä! Tällä kammotuksella lapsi joutui kulkemaan pari viikkoa kunnes otin taas puikot kauniiseen käteen. Tällä kertaa suunnitelma tosin oli aivan toinen. Tiukkaa tuli.
 
 Mutta ai että näyttää kivalta kun on sopiva pipo päässä! Tässä tosin varamalli mutta näyttää kelpaavan kissallekin :) Tämän malli on talven Novitasta tuo alaosan tiilikuvio. Kaikki muu on sovellettu omasta päästä. Lankoina turkoosi ja fuksia 7 veljestä. Lankaa tähän kului 80g ja taitaa olla kaikkien kommelluksien jälkeen tammikuun paras työ! On muuten sama pipo kyseessä kun aiemmassa postauksessa. Se joka oli vaiheessa ja mietin mitä sille tehdä. Purin siis koko puro raidoituksen pois ja neuloin fuksialla kun väri miellytti saajaa enemmän. 

Että kolmas kerta toden sanoi tällä kertaa.

5 kommenttia:

 1. No on vaatinut jo vähän sisua toi pipo-projekti =D Mutta lopussa kiitos seisoo, kolmas pipo on tosi makee!

  VastaaPoista
 2. Mulla on softysta samoja kokemuksia. Sitkeällä yrittämisellä sait kuitenkin kauniin pipon aikaan.

  VastaaPoista
 3. Så det blev ingen penal. ;) Fin mössa!

  - Eva-Maria S.

  VastaaPoista
 4. Siinä on ollut pipo urakkaa kerrakseen, lopussa seisoi se kuuluisa kiitos ja piposta tuli hieno, ihana kuva kisusta:) Alempana kauniit sukat:) Aurinkoista helmikuuta sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 5. Pretty work! You've been through quite a mess with those hats. And your child too, of course.

  VastaaPoista